Tıraş Makinesi Kullanan Arkadaşlar Bakar mısınız?

Kodla Büyü

big_way

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar jiletten tıraş makinesine geçmeyi düşünüyorum. Kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünler varsa yazar mısınız? Forumda birkaç konu var ama eski tarihli hepsi. Artık yeni ürünler cıktı. 150 lira bütçem var.

Geçen berberim braun önerdi. Benim sakalım sert olmasına ve kabarmasına rağmen makine zarar vermedi. Pürüzsüz traş etti. Ancak günlük traş şart dedi. 2-3 günlükte zorlar seni dedi.

3 senedir braun kullanıyorum. 390cc iyi makine yüzümü çok güzel temizliyor ama boynumun oralar da kalıyor mecburu jiletle bir geçiyorum (bu soruna bir çözüm bulsam süper olacak )
not haftada bir traş oluyorum bence başlığını bir değiştirmem gerek birde temizleme kutusu almam gerek

ama bazı arkadaşlar var iki güne bir traş oluyorlar tertemiz oluyor onlarınki benim sakal biraz sert ondan galiba

bu arada makine yüzü yumuşatıyor

bende nişanlıma alıcam traj makinesi o yüzden bu başlık çok ilgimi çekti
ben bir bayan olarak çok anlamıyacağım traş makinelerinin özelliklerinden siz bana yardımcı olurmusunuz

Hepsi çin malı arkadaşlar.üretim yeri PRC
ebayda 5 tl ya tek kalem pilli tek döner başlıklı aldım.marka no name
bıyık ve burun altı için ideal.Tabiki sakalı çok az :puhaha: çıkanlar içinde düşünülebilir..

Yılmaz hocam boyun bölgesinde nasıl bu cihaz? Genelde bu tür makineler boyun bölgesinde tam kesim yapamıyor. Ama iş Braun olunca belki olabilir diyor insan :shock: :)

Bu arada benim kullandığım cihaz "Braun Cruzer 5 Beard&Head" sinek kaydı gibi tıraş yapmıyor benden söylemesi :)

dj_alper' Alıntı:
big_way' Alıntı:
şu ürünü sipariş verdim. Gelsin sonuçları paylaşırım

http://www.n11.com/philips-at79017-kabl ... -P20284009

sonuçlarını bekliyoruz.Bende braun kullanıyorum ama tam değil.Her gün kesmek lazım.
arkadaşlar ürün bugün elime geçti. İlk tıraşımı oldum. Açıkçası daha önce makine almadığıma pişman oldum. Gerçi sakallarım fazla uzun değildi. İki günlük sakaldı. Hem kuru hem ıslak tıraş oldum. İkisinde de sinekkaydı tıraş yaptı. Ne tahriş ne kesik vs hiçbir şey yok. Tıraş köpüğünü sürüp üstünden makine ile geçtim sonuç 10 numara. Sonrada makineyi musluğun altına tuttum tertemiz oldu. Daha uzun sakalda nasıl performans gösterecek bakalım. Sakallar uzasın hele onu da deneriz :)

Edit: Sakallarım çok sık ve sert değil.

Traş köpüğü ile birlikte, elektrikli makinamı kullandınız hocam.Çok ilginç.
Başka deneyen varmı?
Böyle bir şeyin olumlu sonuç vereceğini zannetmem.Islak ve köpük ile traş :roll:

makine zaten ıslak ve kuru özellikli hocam. İster köpükle ister jel ile ister su ile yapabiliyorsun. Makineyi tamamen musluğun altında yıkıyorsun su falan almıyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    70 KB · Görüntüleme: 339
dj_alper' Alıntı:
Yılmaz hocam boyun bölgesinde nasıl bu cihaz? Genelde bu tür makineler boyun bölgesinde tam kesim yapamıyor. Ama iş Braun olunca belki olabilir diyor insan :shock: :)

Hocam bende sıkıntı olmuyo çok makineden çok memnunum ben Boyun Bölgesini tahriş filan etmiyo güzel bi makine benimde ilk makinem jiletten kurtardı beni valla :)

Jilet kaydı yapıyor ;)

yilmazselcuk55' Alıntı:
dj_alper' Alıntı:

Hocam bende sıkıntı olmuyo çok makineden çok memnunum ben Boyun Bölgesini tahriş filan etmiyo güzel bi makine benimde ilk makinem jiletten kurtardı beni valla :)

Jilet kaydı yapıyor ;)

2-3 günde bir tıraş olduğunuza göre sakallarınız sık değil. Makine seçiminde sakallar sık mı seyrek mi önemli çünkü. Fiyatı da iyi gibi bu makinenin

gamer99' Alıntı:
geçen hafta Panasonic ES-SL 41 traş makinesi aldım . Cildimin alışması biraz zaman alacak . Ama Philips makinemden daha iyi diyebilirim.

( internette yenisi 109 TL olan makinenin tamiri için 125 TL isteyen Philips firmasını kınıyorum . )
hocam bunun şarj aleti pek hoş gelmedi bana. Kablo olsa daha rahat olurdu taşıması.Yalnız tasarımı güzelmiş :)

boyun bölgesindeki kılları alacak bir traş makinesi bulsam hemen alacağım. benim makine yüzümü çok güzel temizlemesine rağmen boyun kısmı için mecburi jlet kullanıyorum.

makinem Braun Series 3-390cc

dj_alper' Alıntı:
yilmazselcuk55' Alıntı:
dj_alper' Alıntı:

Jilet kaydı yapıyor ;)

2-3 günde bir tıraş olduğunuza göre sakallarınız sık değil. Makine seçiminde sakallar sık mı seyrek mi önemli çünkü. Fiyatı da iyi gibi bu makinenin

Sakallar pek Sık Değil Hocam

06Davut' Alıntı:
boyun bölgesindeki kılları alacak bir traş makinesi bulsam hemen alacağım. benim makine yüzümü çok güzel temizlemesine rağmen boyun kısmı için mecburi jlet kullanıyorum.

makinem Braun Series 3-390cc
boyun bölgesini bu makinede almıyorsa diğerleri ne yapsın :) Diğer markalara kaymak gerekiyor sanırım tıraş makinesinde :shock:

Geri