Bir Bilişim Teknolojisi Öğretmenini başına gelebilecek en kötü şey; durduk yere laptop adaptörünün bozulması. Bu durum başıma geldi.
Laptopum SAMSUNG R522
Bende gidip universal bir tane aldım idare ediyorum. İstanbulda samsungun müşteri hizmetlerinin aradım. Beni Adanadaki teknik servise yönlendirdiler. Adanadaki teknik servisi telefonla aradım ve durumu anlattım. Gönderin bakalım dedikler.
-Bende sadece adaptörü göndermem gerek değilmi dedim.
-Hayır laptopuda göndermeniz gerekiyor dediler.
-Neden dedim.
-Seri numarasına bakmamız gerek dediler.
-Bende ben seri numarasını yazar gönderirim dedim.
-Hayır olmaz dedi.
-Lapotopunda gelmesi gerekiyor dedi.
-Bende Laptopu gönderemeyeceğimi söyledim. Tşk edip telefonu kapattım.
Dışarda biraz araştırdım adaptör tamiri en az 30 TL olur dediler. Şimdi soruyorum size bir Bilişim Teknolojisi Öğretmeni laptopsuz kalabilir mi?
bu adaptörü gönderip gelmesi en az 15 gündür bu süre 40 güne kadar çıkabilir. Şimdi neye yanalım adaktörü yaptırma ücretine mi garantisi varken garantiye yollayamadığımıza mı yoksa extra universal adaktöre (50 TL) ödediğimiz paraya mı?
Benim şimdi size sormak istediğim şey adamların benden Laptopu isteme hakları var mı yok mu?
Laptopum SAMSUNG R522
Bende gidip universal bir tane aldım idare ediyorum. İstanbulda samsungun müşteri hizmetlerinin aradım. Beni Adanadaki teknik servise yönlendirdiler. Adanadaki teknik servisi telefonla aradım ve durumu anlattım. Gönderin bakalım dedikler.
-Bende sadece adaptörü göndermem gerek değilmi dedim.
-Hayır laptopuda göndermeniz gerekiyor dediler.
-Neden dedim.
-Seri numarasına bakmamız gerek dediler.
-Bende ben seri numarasını yazar gönderirim dedim.
-Hayır olmaz dedi.
-Lapotopunda gelmesi gerekiyor dedi.
-Bende Laptopu gönderemeyeceğimi söyledim. Tşk edip telefonu kapattım.
Dışarda biraz araştırdım adaptör tamiri en az 30 TL olur dediler. Şimdi soruyorum size bir Bilişim Teknolojisi Öğretmeni laptopsuz kalabilir mi?
bu adaptörü gönderip gelmesi en az 15 gündür bu süre 40 güne kadar çıkabilir. Şimdi neye yanalım adaktörü yaptırma ücretine mi garantisi varken garantiye yollayamadığımıza mı yoksa extra universal adaktöre (50 TL) ödediğimiz paraya mı?
Benim şimdi size sormak istediğim şey adamların benden Laptopu isteme hakları var mı yok mu?