T50 hakkında

Kodla Büyü

salih225

Seçkin Üye
Seçkin Üye
t50 araştırıyorum fiyat - özellik olarak karşılaştırdığımda güzel bir telefona benziyor. ama operatör telefonu olduğu için tereddütlerim var. Kullanan veya çevresinde kullanan arkadaş varsa fikirlerini almak istiyorum sizce nasıl?

hocam bende baktım fakat pahalı buldum almadım.. Kullanıcı deneyimlerinden sonra almaya karar vereceğim.

t40'ın dokunmatik özelliği çok kötüydü. Algılamıyordu bile.t50'de de aynıysa alınmaz. 1000 liranın altına gidin GM discovery alın, dark evo alın. Moto G alın. Piranha alın.

fiyat 700 pahalı diyen arkadaslar.özellikler gayet iyi ama kullanıcı yorumu almak istiyotrm

Pili değişmiyor. Ayrıca belleği arttirilamiyor. Bu nedenlerle, bence alinmaz. Diğer özellikleri iyi. Ancak almak için yeterli değil. Telefon çin Zte üretimi.

T50 pilimi değişmiyor? :P yapmayın hocam gerçekmi???
Pili değişmeyen telefon, İsterse beleş versinler

Ben sevmedim hocam bu telefonu, tavsiyede etmem kesinlikle. Ama yinede siz bilirsiniz.

Ekran: 5 inç HD (1280×720)
Kamera: 13 MP arka / 2 MP ön (1080p video)
İşlemci: 1,2 GHz dört çekirdekli Snapdragon 400
Ses: HD ses, gürültü engelleme, Dolby Digital Plus
İşletim Sistemi: Android 4.4.2 (KitKat)
Hafıza: 16 GB
Pil: 2300 mAh
Bağlantılar: LTE (150 Mbps), DC-HSDPA+ çift taşıyıcı (43.2 Mbps), EDGE
Boyutlar: 142,3 X 70,4 X 7,8 mm
Ağırlık: 130,4 gram

Hocam burdan donanım haberde birisi incelemiş bi bakın isterseniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_94538627/tm.htm

Telefonu görmeyenler için resim koyuyum

turkcell-t50-turkcell-akilli-telefon-2.jpg

ram çok düşük telefon belli bir süreden sonra yavaşlayacaktır. Turkcell'in maxiplus 5 cihazını kullandım ilk bakışta hiç bir sorun yok gibiydi sonradan wlan bağlantısından kaynaklanan bir sorundan dolayı telefon sürekli kitleniyordu.(Aynı modelde sorunu yaşayan bir kaç telefon daha gördüm) Yani iyi araştır ilk bakışta bir sorun yok gibi görünebilir ;)

Dh sonuçta ticari bir yer. Bir ara gm reklamı yaptılar gecen ay lg g3 vardı. Turkcell reklamı yapacaklar para kazanacaklar. Aceleniz yoksa xiaomi turkiyeye giriyor bekleyin eylül derim. Alacam diyorsaniz o fiyata huawei g700 Türkiye Garantili ya da dhde 700 liraya notemi red var. Xiaomi mi4 yarin tanitilacak ve turkiyeye gelip gelmeyeceği belli olacak. Ben Onu beklerim. 350$ 400$ sd805 3 gb ram 2k 5.5 inc ekran olmasi bekleniyor. Bu fiyat lg g3 s5in neredeyse yari fiyati.

Geri