Taşınabilir diskimi kurtarmak için yardımlarınızı bekliyorum

Kodla Büyü

emrecoch

Site Gezgini
arkadaşlar bilgisayara format atarken disk bölme disk oluşturma bölümünden kısmındayken yanlışlıkla taşınabilir diskimi sildim. taşınabilir diski bilgisayara takınca disk biçimendirilmemiş diyor vesaire. bütün arşivim diskin içindeydi tam olarak verilerimi almam mümkünmü. yani taşınabilir diski biçimlendiri seçmedim sadece disk oluştururken diski silmiş oldum. bunun için tavsiye edebileceğiniz programlar yada başka bir çözüm yolu bilen varmı acaba

sayın hocam sanırım diski biçimlendirip bir recovery programı ile kurtarmalısınız. veya hirens boot cd de bu durumlar için kullanılan HDD tools var olabilir. geçmiş olsun. çok can sıkıcı bir durum

hocam geçen gün arkadaş Power Data Recovery 4.6.5 ile tüm diskinin tamamını kurtardığını yazmıştı. forumda bi göz atarsan linkini bulabilirsin.

Allaha şükür arşivimi geri getirebildim dün gece saat 3 e kadar uğraştım. getdataback kullandım arkadaşlar %99 randıman aldım gercekten güzel program tavsiye ederim

emrecoch' Alıntı:
Allaha şükür arşivimi geri getirebildim dün gece saat 3 e kadar uğraştım. getdataback kullandım arkadaşlar %99 randıman aldım gercekten güzel program tavsiye ederim

:+1: :+1:

hocam haziran ayında benim de başıma benzer bir durum meydana gelmişti.
i-care programıyla, diğer programların kurtaramadığı datalarını geri alırsın umarım

Geri