Taşınabilir Projeksiyon Cihazı...

Kodla Büyü

s_kajmeran

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Müdür bey şu küçük, taşınabilir (genelde çin malı) olan projeksiyon cihazlarını araştırmamı, fiyat konusunda bilgi almamı istedi. Bildiğiniz Fiyat/performans olarak iyi, sınıflarda kullanılabilecek bu özelliklerde projeksiyon cihazı önerir misiniz?

(fiyat aralığımız mak: 300 tl)

Geçen sene bizimki de benden daha iyi anlarmış gibi vızıladı Vatan'a gittik, yan yana koyduk, 600 liralık 3000 lümenlik projeksiyonun yanında 900 liralık 200 lümenlik ledin ışığını görünce ses etmeden vazcaydı.
Aman hocam, alırsınız yarın öğretmenler karanlık olmadan görünmüyor derler, sen araştırdın buldun diye ihale sana kalır. Bi yolunu bulup ikna et bence.

İşte bende çözünürlük, lamba konusu ve şu dediğiniz ortam konusunda tereddütlerimi belirttim, yinede bakmamı rica etti...

Teşekkürler hocam...

ferdison' Alıntı:
hocam bi şuraya bak derim http://dx.com/c/consumer-electronics-199/projectors-125?sort=price&sortType=asc 135 tl den başlıyor ama iş görür mü görmez mi bilemiyorum
not: çin sitesi olduğundan biraz makul fiyatı, güvenilirlik dersen türkiyedeki sitelerden daha güvenilirdir.
..
hocam burdan hiç ürün aldınız mı. fiyat ev için bile çok cazip duruyor. açıkçası aşağıdaki cihazı eve bile alabilirim. gümrük olayları nedir? vergisi + ekstarsı varmıdır?
..
http://dx.com/p/uc28-mini-portable-led- ... ite-213621
..
400 ansi lümen fena gelmedi bana. hdmi desteklememesi tek kötü yanı. ama 2w lık hoparlör yerine notebook un kendi hoparlörü bu sorunu ortadan kaldırıyor.

ben yeni gördüm bu projeksiyonları valla
benim labda da yok
labda iş görür mü ki bu?

**melike**' Alıntı:
benim labda da yok
labda iş görür mü ki bu?
..
normal şartlarda görmez hocam. ışık şiddeti çok düşük.
ben ev ortamı için ışık gerçimeyen (blackout) perde yüzeyine yansıtılarak izlemeyi düşündüğüm için sordum) tv almaktan daha ekonomik :)

BaRBaRYaN' Alıntı:
**melike**' Alıntı:
benim labda da yok
labda iş görür mü ki bu?
..
normal şartlarda görmez hocam. ışık şiddeti çok düşük.
ben ev ortamı için ışık gerçimeyen (blackout) perde yüzeyine yansıtılarak izlemeyi düşündüğüm için sordum) tv almaktan daha ekonomik :)

o perde olmadan direk duvara yansıtsak gece ışığı da kapatıp o zaman nasıl olur acaba?

bu cihazlar okul ortamında hiçbir işe yaramaz lamba güçleri çok düşük çünkü

Geri