Tablet aktivasyon sorunu(buluta bağlanıyor)

Kodla Büyü

vakitsiz67

Aktif Üye
Arkadaşlar bir öğrenci tabletini servise gönderdim. Geri geldi. Sanırım sürüm değişik. aktivasyon arayüzü diğerlerinden farklı. TC kimlik ve aktivasyon kodunu giriyorum. AKTİVE Et tıklıyorum. "Buluta bağlanıyor" diye bir uyarı geliyor. Ama bir türlü aktivasyon gerçekleşmiyor. sabahtan beri değişik zaman aralıkları ile denedim olmuyor olmuyor... eba.gov.tr düzügün çalışmıyor. Sistemde mi bir sorun var acaba?

Bugün ben de bir öğrenci için tablet aktifleştirmek istedim ama bir türlü eba'ya bağlanıp aktifleşmedi. Yarın tekrar deneyeceğim artık

İki gün önce öğrenci tabletlerine güncelleme geldi.Aktivasyon istiyor EBA iletişim hatası diyor aktivasyon olmuyor.Zaten eba.gov.tr ye de giriş yap denildiğinde ulaşılamıyor sanırım eba dan kaynaklanan bir sorun

Daha önce aktive edip dagıttığım öğretmen tabletinden birisi tekrar aktive istiyor tc ve şifre giriyoruz buluta bağlanıyor diyor saatlerce bekliyor tekrar tekrar denememe rağmen aktive olmuyor sıfırladım tekrar açtım yine aktive olmuyor ne yapabilirim? sizler çözdünüz mü?

bu sorunun kesin bir çözümü yok mu ? Çoğu tablette kendiliğinden aktivasyon ekranına dönmüş durumda. Buluta da bağlanılamıyor.

Bu nasıl iştir arkadaş yaa. Dünden beri uğraşıyorum. Bir işi de doğru düzgün yapsalar şaşarım. :verymad:

sevgili öğretmenlerim resetlenmiş tableti tekrar aktive ederken eski kodu mu kullanıyorsunuz öğrencinin tc si ile yeni bir kod mu alıyorsunuz?
ben yeni kod alamıyorum aylardır hata:tekrar deneyiniz çıkıyor. eski kodu da kaybetmişler

arkadaşlar vestellerde aynı durum aylardır var
sunucuya bağlanaılamadı hatası verip aktivasyon yapmıyor geçen yaza 2 ay kala başladı bu sorun hala devam ediyor
sunucuları mı yoksa veri tabanını mı birleştiriyorlar bilmiyorum ama haftaya ancak hallolur dediklerine göre galiba haftaya hem vestel hem gm çözülür gibi

yani inşallah:(

erencan' Alıntı:
arkadaşlar vestellerde aynı durum aylardır var
sunucuya bağlanaılamadı hatası verip aktivasyon yapmıyor geçen yaza 2 ay kala başladı bu sorun hala devam ediyor
sunucuları mı yoksa veri tabanını mı birleştiriyorlar bilmiyorum ama haftaya ancak hallolur dediklerine göre galiba haftaya hem vestel hem gm çözülür gibi

yani inşallah:(
"Dediklerine göre" derken görüşme mi yaptınız hocam.
bu arada vestelin arıza kayıt numarası değişti mi? 0 800 219 0 123 çeviriyorum eksik ya da yanlış numara tuşladınız diyor. Benim vodafonda mı sıkıntı acab?

bir tablet durup durduk yerde yeniden aktivasyon istemiş aktif etmeye çalışıyorum ama bağlantı sağlanamadı diyor
zamana bırak demiş bir arkadaş bırakalım bayramdan sonraya :D

serdemir' Alıntı:
bu arada vestelin arıza kayıt numarası değişti mi? 0 800 219 0 123 çeviriyorum eksik ya da yanlış numara tuşladınız diyor. Benim vodafonda mı sıkıntı acab?
bu arada vestel arızaya cep telefonu ile ulaşılamıyormuş. sabit telden aramak gerekiyormuş.
Bulut sorununu geçen haftalarda aştım ama sorun devam ediyor olabilir. Yoğunluk olabilir.

BBNET
Geri