Tablet Alacaklar KAçırmayın

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar hepsiburada'da bir arkadaş için tablet arıyorduk. Ürünleri incelerken birisinin fiyatı dikkatimi çekti, özelliklerine de bakınca dedim arkadaşa "bunu al, fiyat çok iyi". Arkadaş tabii almadı "ben bakıyım" felan deyip gitti. Akşama telefon etti. "Hocam o tablet çok iyiymiş ben araştırdım onun fiyatı 350'nin üzerindeymiş" :lol:

Ben de dedim "ben sana demedim mi bunu al diye, sonuçta özelliklere bakınca anlıyoruz iyi kötü kaç para edeceğini, haa gelen paketten başka bişey çıkarsa onu bilmem ama bu ürün için bu fiyat çok çok iyi" O şekilde arkadaşa 2 gün önce sipariş verdik dün gelmiş. Tableti henüz görmedim ama bence bir bakın.

En çok da 2GB RAM dikkatimi çekti. :o

http://www.hepsiburada.com/liste/piranh ... w%3dsearch

Bu ürünü kullananlar yorum yazarsa bilgi sahibi olabiliriz.

10" tablet için pili çok kötü. pek dayanmaz. ayrıca 8 gb 2 tane oyun kursan hafıza alanı biter. bir yerden 2 gb diye sizi cezbetmiş ancak diğer yandan da sıkıntılı bir ürün bence.

Re: Ynt: Tablet Alacaklar KAçırmayın

Hocama katılmıyorum, 2 sene önce 7" olanını almıştık fiyatına göre gayet güzel. Benzerlerinden cok ucuz, usb girişi olması avantaj. Ek garanti imkani var. Gittigidiyorda 9" olanı 200 TL, az önce msj göndermişler. Ben tavsiye ederim

ben fiyatına birşey demedim hocam. fiyatı uygun. ben ürünün sıkıntılarından bahsettim. 10" bir ekran için 6000mah çok az. ayrıca 8gb alan dediğim gibi 2 oyun kursan dolar. haa ben sıkca sarj ederim. garantiden çıkması önemli değil tabletede root atarım diyorsanız kaçırmayın. fiyatı gerçekten iyi.

Bizim bir hoca piranha aldı. Çok kötü... görüntü kalitesi bile kötü, panel ips değil. 16 Milyon renk göstermiyor. wireless i iyi çekmiyor. Pil çok çabuk ölüyor...Bir oyun yükleyene kadar saatler geçti. Birbaşka hocamız galaxy tab 3 7.0 400 TL ye aldı. Görüntü kalitesi ve wireless çekim gücü iyiydi.

şu an piranha business tab ii 9" ten yazıyorum bence de alma 8 gb dediğine bakma 500mb kendi hafızası geriye kalanı sd kart içinde gizli.

böyle bişi alacaksan kesinlikle marka alman gerek. Tablet zaten hassas bi alet bence Samsung yada Apple alınmalı gerisi hikaye..

Geri