süllerlimustafa
Üye
http://www.mebpersonel.com/yer-degistir ... 91293.html
bu yıl tablet dağıtılacak okullar belli olmuş galiba.
bu yıl tablet dağıtılacak okullar belli olmuş galiba.
bahsedilen okulların birisinde görevliyim hocam tablet falan dağıtılmadıhabibocak' Alıntı:Dağıtılan okullar.
Aynen...H_M' Alıntı:Görevlendirildiğim okul da var listede ama tablet falan yok ortada..
+1ucamus' Alıntı:bahsedilen okulların birisinde görevliyim hocam tablet falan dağıtılmadıhabibocak' Alıntı:Dağıtılan okullar.
öyle hocam, benim şimdi çalıştığım okulda da anadolu lisesi olduğu için kurulum yapılmış ama bu seneye kadar bt öğretmeni yokmuş. seçmeli diye norm açmıyorlarmış. ne zamanki akıllı tahtalardan başları ağrıdı, sorunlar baş gösterdi o zaman norm açmışlar. ders için filan değil sırf tahtalardaki sorunları virüsleri gidersin diye :xinikat' Alıntı:benim anlamadığım bu bir teknolojik hereket ve neden meslek liselerini yapıp bitirmiyorlar öncelikle. sonuçta meslek liselerinde teknik öğretmenler var ve teknoloji kullanımı üst seviyelerde lablar nedeniyle. sadece donanımsal olarak bahsetmiyorum. yazılımlar programlar olarak düşünüyorum. tamam tüm okullara gelecek de önce meslek liselerine öncelik verilmesi mantıklı olmaz mıydı?proje başladığında çalıştığım ilçede anadolu liselerine ki yeni anadolu olan liseler de var içinde dağıtımlar yapıldı ve akıllı tahtalar da tabletlerde kötü durumda. yeni okulumda da bir gelişme yok hala.