Merhabalar Arkadaşlar;
Ben Bir Anadolu Lisesine Bt Rehber Öğretmeni Olarak görevlendirildim dönem başında ve okulumuzda tablet dağıtımı yapıldı.Görevlendirme olduğum içinde bana tablet verilmedi.Öğretmenlerden gelen talepler doğrultusunda Müdür Beyde okulda tabletlerle ilgili bir kaç dersten oluşan bir sunum hazırlamamı istedi.Tabletlerin etkin şekilde kullanımı döküman hazırlanmasıyla ilgili.Sununun içini netleştiremedim nelerden bahsetmem gerektiğiyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim Ayrıca arkadaşlardan gelen bazı soruları da aşağıda yazıyıorum belki sizinde karşılaştığının problemlerdir;
*Öğrenci tabletlerinin anlık görüntülerini etkileşimli tahtada gönderemiyorum.
*Etkileşimli tahtaya öğrenciler tabletlerinden göremiyor.
*Tabletimde matematik dökümanı hazırlayamıyorum.
*Pdf Dökümanlarında kes yapıştır yapamıyorum.
*Tabletimde pdf dökümanlarında belli sayfaları alamıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Ben Bir Anadolu Lisesine Bt Rehber Öğretmeni Olarak görevlendirildim dönem başında ve okulumuzda tablet dağıtımı yapıldı.Görevlendirme olduğum içinde bana tablet verilmedi.Öğretmenlerden gelen talepler doğrultusunda Müdür Beyde okulda tabletlerle ilgili bir kaç dersten oluşan bir sunum hazırlamamı istedi.Tabletlerin etkin şekilde kullanımı döküman hazırlanmasıyla ilgili.Sununun içini netleştiremedim nelerden bahsetmem gerektiğiyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim Ayrıca arkadaşlardan gelen bazı soruları da aşağıda yazıyıorum belki sizinde karşılaştığının problemlerdir;
*Öğrenci tabletlerinin anlık görüntülerini etkileşimli tahtada gönderemiyorum.
*Etkileşimli tahtaya öğrenciler tabletlerinden göremiyor.
*Tabletimde matematik dökümanı hazırlayamıyorum.
*Pdf Dökümanlarında kes yapıştır yapamıyorum.
*Tabletimde pdf dökümanlarında belli sayfaları alamıyorum.
Şimdiden teşekkürler.