tablet kırıldığında ne olacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
benim okulumda fatih projesi uygulaması yok. olan okullarda kırılma durumunda ne yapılıyor merak ettim.
-kırıldığında meb tekrar gönderirse eskidiğini düşünen herkes kırar,
-veli ödesin denirse, veli ben mi istedim, bakan ödesin der,
-kimse almazsa yanındakinin tabletini ortak kullan mı denecek? ki olacak bir durum değil.

merka ettim, bu konuda nasıl bilgi verdiler...

Bu kafası çok çalışan leblebi beyinliler ona da formül bulmuş. Bakın formül şöyle. Okullara dağıtılan tabletin yüzde 3 kadar fazlası da ekstra verilecekmiş böylece bozulma kırılma durumlarında hemen depodan cillop gibi bi tablet çıkarılarak al yavrum kırıldı diye üzülme elimizde bundan gani gani mevcut keyfine bak denilecek ve sırtı sıvazlanacak. Problem de çözülmüş olacak. Müthiş bir zeka örneğidir, ibretliktir!!!

pythagorean' Alıntı:
Bu kafası çok çalışan leblebi beyinliler ona da formül bulmuş. Bakın formül şöyle. Okullara dağıtılan tabletin yüzde 3 kadar fazlası da ekstra verilecekmiş böylece bozulma kırılma durumlarında hemen depodan cillop gibi bi tablet çıkarılarak al yavrum kırıldı diye üzülme elimizde bundan gani gani mevcut keyfine bak denilecek ve sırtı sıvazlanacak. Problem de çözülmüş olacak. Müthiş bir zeka örneğidir, ibretliktir!!!
vay anasını bu ihale sahibi bunlara ne vaadetmiş boyle amma sağlammıs altyapı demekki

Ne olacak, öğretmene zimmetlerler, her zaman yaptıkları gibi sorumlusu öğretmendir derler ve işin içinden sıyrılırlar.

Pilot okulların birine Formatör olarak görevlendirildim. İlimizde ki başka bir okulda tabletin ekranı kırılmış, servise göndermişler. Servis bizim okula göndermiş yanlışlıkla, bende okul müdürü ile beraber açıp bakınca durumu gördüm. Servis formunda "Garanti kapsamına alınmadığını" yazmışlar..

Bu durumda yedek tablet mi verilir yoksa tablet ücretinin bir kısmı veliden mi tahsil edilir bilmiyorum. Açıkcası bu konuda net bir bilgi verilmedi pilot okullara..

pythagorean' Alıntı:

Tablet ağaçta yetişiyor ya hocam. E, biz de tarım ülkesiyiz. Tablet bizde gani.

Bakanın birisi milletin kendi parasını cep telefonuna harcadığından yakınır, birisi de har vurup harman savurur, üretmediğimiz tableti dağıtır.

Bu teknolojiyi üreten devletler bu teknolojiyi üretecek kadar zeki, ama onu böyle beleş dağıtıp eğitimde kullanacak kadar zeki değil! Bu işte bir gariplik yok mu?

Maskesiz1907' Alıntı:
Pilot okulların birine Formatör olarak görevlendirildim. İlimizde ki başka bir okulda tabletin ekranı kırılmış, servise göndermişler. Servis bizim okula göndermiş yanlışlıkla, bende okul müdürü ile beraber açıp bakınca durumu gördüm. Servis formunda "Garanti kapsamına alınmadığını" yazmışlar..

Bu durumda yedek tablet mi verilir yoksa tablet ücretinin bir kısmı veliden mi tahsil edilir bilmiyorum. Açıkcası bu konuda net bir bilgi verilmedi pilot okullara..

Demek ki kırılıyormuş :puhaha:

rant denen şey ilkelerden önce geldiği sürece halkın vergisini çar çur eden zihniyetler tükenmez. biz fare klavye almak için didinelim, kaç liralık tableti yaptırımsız dağıt gitsin, nasıl olsa para paydaşa(!) yakışırrrrrrrr...

pythagorean' Alıntı:
Evet gerçekten müthiş bir zeka örneği:) Peki %3 fazlalık da bitince nolacakmış ki:) Bakalım bu işin sonu ne olacak...Olan yine canım ülkemin paralarına olacak ya rant uğruna ona yanıyor insan..

1- 147 aranacak.
2- okul müdürü şikayet edilecek sağlam tablet vermedi diye.
3- veli okula gelecek bağıra çağıra tableti koridorda daha da kıracak öğretmene sövüp sayacak
4- veli milli eğitim müdürlüğüne gidecek okulu şikayet edecek
5- denetmenler gelecek soruşturma açacak
6- tableti kırılan öğrencinin psikoloji bozulmuş diyerek öğretmeni yerin dibine sokacak
7- öğretmene dava açılacak öğrenciye tazminat olarak tablet verilecek.
8- origami ustaları! kıs kıs gülecek
9- çalışın çalışın... ne duruyorsunuz diyecek

Yeni sisteminden çıkan meslek liseli öğrenciler için iş imkanı böylece sağlanmış olacak. :P

sitelerdeyim' Alıntı:
Maskesiz1907' Alıntı:

Demek ki kırılıyormuş :puhaha:

kırılmak ne kelime tuzla buz olmuş ekran.. tv'dekiler reklam kokan hareketler hocam :)

şimdilik sadece liselere verildi diye biliyorum. o tabletler ilköğretimdekilerin eline bi geçsin ben o zaman o müdürü buyur ederim bizim okula :P

Çocuklara ağrı kesicilerden yarım tablet verirler. Kırıldımı bir ufak sınıfa veririz.

Tableti yere atarak test eden müdürü hatırlıyoruz :puhaha: http://www.youtube.com/watch?v=uVTtPra5OJM
Sapasağlam ve hiç bir şey olmadığını iddia ediyordu. Tablet kırılmaz özellikte yapıldığı için böyle bir olasılığı düşünmemişlerdir. Her okula verilecek %3 yedek ise çalıntı ve kayıp durumları için olsa gerek. :!:

Geri