Tablet kurulumu yardım

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar tabletlerimiz geldi o kadar soru geliyor ki? bilen arkadaşlar
1. office kuramıyormuyuz. yani öğretmenler nasıl yazı yazacak
2. flash belleği takınca içeriğe nasıl bakıcaz
3. bu engelleri nasıl kaldıracaz
4. tahtalarla bağlantıyı nasıl sağlayacaz

tabletlerde usb girişi yok hdmi girişi var veri aktarımlarını google drive dan yapmanızı tavsiye ederim. eba markettten eba tarayıcı indirin açılmayan sitelere oradan girebiliyorsunuz.

es file explorer indirip kurun. google'a estrong download yazın apk yı indirin kurun. böylece dosya yöneticiniz olacak. istediğiniz programların apk larını usb kablo ile kendi bilgisayarınızdan tablete atıp kullanabilirsiniz.

office benzer bi program kurdum şimdi 2 . si çin uğraşıyorum flashı taktıktan sonra nasıl görecem

file manager kurun ve oradan görebilirsiniz ama USB uzatma kablosu ile mikro USB çalışmıyor..SD ile hallediceksiniz artık..

idril42' Alıntı:
file manager kurun ve oradan görebilirsiniz ama USB uzatma kablosu ile mikro USB çalışmıyor..SD ile hallediceksiniz artık..
hocam usb takamıycaz mı tabletlere. uzatma kablosu ile flash bellek taktım. ama görmüyor bu genel bi sorunmu.

nese1982' Alıntı:
idril42' Alıntı:
hocam usb takamıycaz mı tabletlere. uzatma kablosu ile flash bellek taktım. ama görmüyor bu genel bi sorunmu.

Bende uzatma ile taktım ama görmüyor..Genel bir sorun gibi..Muhtemelen USB yazılımları eksik ama 1-2 haftaya hallederiz artık:)
Şimdilik SD ile devam hocam:)

Geri