TABLET PC

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umozmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

umozmen

Üye
ÇİN MALI Bİ TABLET ALDIM birkaç gün sonra "android.process.acore" hatası vermeye başladı fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştım döndürdüm tablet kapandı bi daha açılmadı nasıl format atabilirim lütfen yardım edin kafayı yiyecem :(

alırsan çin malı olman lazım çinmalı :lol:
hocam gerçekten geçmiş olsun benim de telefonda başıma geldi

android sürümü neyse onu bul, indir bi yerden. hafıza akrtını biçimlendir indirdiğin android'in "script" klasörünü karta at. tablet kapalı iken kartı tak. tableti başlat. işlemi otomatik yapar. kartı çıkartınız diye uyarı verecek. kartı çıkart, yeniden başlat. tamam olması lazım. (desteklediği sürümü veya aynı sürümle formatlamazsan başlamıyor.)

Hocam eğer sistem açılıyor ekran geliyor ancak işletim sistemi başlamıyor ise aletin romunu bulup tekrar yüklemeniz lazım bunun için üreticinin sitesine veya slatedroid.som sitesine bakabilirsiniz. Fakat hiç ekran gelmiyor tuşlar çalışmıyor gibi ise o zaman tabletiniz "brick" denilen durumdadır. Çözümünde fiyat brick olayının ağırlığına göre tabletin fiyatını bulabilir. Biraz detaylandırır ve aletin tam modelini yazarsanız daha fazla yardımcı olabilirim

Geri