mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,926 10 Haziran 2016 #1 Öğrencinin şarz cihazı için arıza kaydı oluşturdum. mdm den aşağıdaki uyarı geldi. Kod: Sayın yetkili, Tablet Root erişimi tespit edildi. mdm, tableti de mi gönder demek istiyor
Öğrencinin şarz cihazı için arıza kaydı oluşturdum. mdm den aşağıdaki uyarı geldi. Kod: Sayın yetkili, Tablet Root erişimi tespit edildi. mdm, tableti de mi gönder demek istiyor
B bbur_us Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 10 Haziran 2016 #2 bize de geldi. başka herhangi bir şey yok. ne yapmamızı istiyor. tablet açılmıyor. erişimi engellemişler sanırım. daha açıklayıcı olsalar.
bize de geldi. başka herhangi bir şey yok. ne yapmamızı istiyor. tablet açılmıyor. erişimi engellemişler sanırım. daha açıklayıcı olsalar.
jira19 Üye Mesajlar 3 20 Haziran 2016 #3 Bizde de aynı sorun var arkadaşlar çözüm bulabildiniz mi acaba
M murat_124 Aktif Üye Mesajlar 230 21 Haziran 2016 #4 Her geçen tip tip arıza çıkartıyorlar. Okulumuza tablet gelmediğine bir kere daha sevindim valla.