Tablet root sorunu

Kodla Büyü

Recep.Hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kardeşim 12 sınıfta,
tablette hali ile işi bitti,
bu tableti formatlamak istiyorum.
root işlemi için ses açma ve power tuşuna aynı anda basıp
GM logosundan sonra bırakıyorum,
bunu beklide 30-40 kez yaptım ama root başlamıyor,

nasıl yaparım, isteyen arkadaşlar pm veya 714227@meb.k12.tr mail gönderebilir.

Sayın hocam,böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.Ses açma ve Power tuşuna aynı anda basın yazı göründüğü anda elinizi tuşlardan geri çekin.Komut yok ekranı gelecektir.O ekranda tekrar ses açma ve power tuşuna basın komutlar listelenecektir.

Ben de root dosyası aradım internette fakat bulamadım.Fatih projesi General Mobile tabletlerimiz.Eğer root dosyası bulan arkadaş olur da burada yayınlarsa sevinirim.

hocam açma/kapama tuşuyla beraber ses açma tuşuna basıyorsunuz. general mobile yazısı geldkten sonra açma tuşundan parmağınızı çekip sadece ses açma tuşuna basıyorsunuz ta ki boot menü gelene kadar. tablet formatlanırkende tablet kalemiyle bi kaç kere ekrana dokunun yoksa kapanıp tekrar açılıyor tablet

recepata' Alıntı:

Tablet dağıtımı geçen yıl 9. sınıf öğrencilerine yapılmış iken kardeş nasıl 12. sınıf olabiliyor. Mantıklı bir açıklaması olsa gerek.

biltek99' Alıntı:
recepata' Alıntı:

Tablet dağıtımı geçen yıl 9. sınıf öğrencilerine yapılmış iken kardeş nasıl 12. sınıf olabiliyor. Mantıklı bir açıklaması olsa gerek.

Tablet dağıtımını geçen yıl başladığını nerden uydurdunuz, tabletler 4 yıldan deri dağıtılıyor

e.g' Alıntı:
hocam açma/kapama tuşuyla beraber ses açma tuşuna basıyorsunuz. general mobile yazısı geldkten sonra açma tuşundan parmağınızı çekip sadece ses açma tuşuna basıyorsunuz ta ki boot menü gelene kadar. tablet formatlanırkende tablet kalemiyle bi kaç kere ekrana dokunun yoksa kapanıp tekrar açılıyor tablet

teşekkürler bana da bugün gelmişti aynı sıkıntı yazdığın şekilde yaptım. ayrıca kalemle dokunmaya gerek kalmadı açılıp kapanmadı yani. gerçi benim uğraştığım öğretmen tableti. fark varmı bilmiyorum.

HOCAM senin sorununu bu forumda 5-6 saat uğraştım ve neticeye ulaştım.. 1 kelimelik bişey ama bilgi böyle birşey demekkii.. istersen özelden atarım.. :mrgreen:

BBNET
Geri