A albatros44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 30 Ekim 2016 #2 etab5 için saat ayar yeri neresi acaba bulamadım
aybr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 609 31 Ekim 2016 #4 Saat ayarları otomatik ise gmt +3 olan arabistan saat ayarını seçin işlem tamam.
metalci Site Gezgini Mesajlar 54 1 Kasım 2016 #5 Tablet saat ayarına izin vermiyor. Ayarlarda zaten saat ayarı yok Saat uygulaması ayarlarında "Tarih ve saati değiştir" var ama işlem görmüyor
Tablet saat ayarına izin vermiyor. Ayarlarda zaten saat ayarı yok Saat uygulaması ayarlarında "Tarih ve saati değiştir" var ama işlem görmüyor
SeA_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 519 2 Kasım 2016 #6 +3 de yapsan -5 de yapsan hiçbir şey değişmiyor etab4 de geçerli olan çalışan uygulamayı falan durdurma sistemi devre dışı Bakanlık saat ayarını kısıtldağına göre ufak bir güncellemeyle bu işi çözebilir
+3 de yapsan -5 de yapsan hiçbir şey değişmiyor etab4 de geçerli olan çalışan uygulamayı falan durdurma sistemi devre dışı Bakanlık saat ayarını kısıtldağına göre ufak bir güncellemeyle bu işi çözebilir
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,386 19 Kasım 2016 #9 Bende tab4 var ayarlardan tarih ve saat girdim ağ destekli saat çekini kaldırdım saati bir saat ileri aldım oldu.
Bende tab4 var ayarlardan tarih ve saat girdim ağ destekli saat çekini kaldırdım saati bir saat ileri aldım oldu.
ogrt_kartal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 502 21 Kasım 2016 #10 e-Tab5'te saat sorununu çözebilen var mı? otomatik 1 saat geri aldı ayarını yapamadım
S scarkci Aktif Üye Mesajlar 183 22 Kasım 2016 #11 tablet@eba.gov.tr adresine mail gönderdim, beklemedeyim
ogrt_kartal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 502 28 Kasım 2016 #12 scarkci' Alıntı: tablet@eba.gov.tr adresine mail gönderdim, beklemedeyim Genişletmek için tıkla ... cevap geldi mi
scarkci' Alıntı: tablet@eba.gov.tr adresine mail gönderdim, beklemedeyim Genişletmek için tıkla ... cevap geldi mi
S scarkci Aktif Üye Mesajlar 183 28 Kasım 2016 #13 ogrt_kartal' Alıntı: scarkci' Alıntı: tablet@eba.gov.tr adresine mail gönderdim, beklemedeyim Genişletmek için tıkla ... cevap geldi mi Genişletmek için tıkla ... maalesef
ogrt_kartal' Alıntı: scarkci' Alıntı: tablet@eba.gov.tr adresine mail gönderdim, beklemedeyim Genişletmek için tıkla ... cevap geldi mi Genişletmek için tıkla ... maalesef
ogrt_kartal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 502 16 Aralık 2016 #15 Arkadaşlar etab5 saat güncellemesini yapabilen var mı? saat otomatik geri aldı düzeltemiyorum