Tablet Teslim Tutanağı

Kodla Büyü

memduhk

Site Gezgini
Okul Müdürümüz her tablet için ayrıca teslim tutanağı hazırlamamızı istiyor.
Sistemden alınan rapor yeterli değil mi? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Teşekkürler. Ancak il formatorü arkadaşı aradım ayrıca tutanak zahmetli olur ama
yapabilirsiniz dedi.

kardeş ben yarın yapacağım nasıl yapacağımı söyleyeyim.Raporları excel formatında indirdikten sonra excelin bir sayfasına teslim tutanağı hazırlayacağım alt alta iki tane.Biri öğrenciye biri okula kalacak.Gerekli bilgileri de excel formülü ile ilk sayfadan çekerek yazdıracağım.

emrahsahan' Alıntı:
kardeş ben yarın yapacağım nasıl yapacağımı söyleyeyim.Raporları excel formatında indirdikten sonra excelin bir sayfasına teslim tutanağı hazırlayacağım alt alta iki tane.Biri öğrenciye biri okula kalacak.Gerekli bilgileri de excel formülü ile ilk sayfadan çekerek yazdıracağım.

Hazırladığınız dosyayı paylaşabilirseniz müteşekkir olurum sayın hocam.Teşekkürler...(Bizim okulda tören de yapılacakmış onun hazırlıkları ile uğraşmaktan tutanak yetişmeyecek)

biltek99' Alıntı:
emrahsahan' Alıntı:

Hazırladığınız dosyayı paylaşabilirseniz müteşekkir olurum sayın hocam.Teşekkürler...(Bizim okulda tören de yapılacakmış onun hazırlıkları ile uğraşmaktan tutanak yetişmeyecek)

Hızlıca bir tutanak hazırladım.İsteyen arkadaşlar alıp kullanabilirler.

Ekli dosyalar

memduhk' Alıntı:
Okul Müdürümüz her tablet için ayrıca teslim tutanağı hazırlamamızı istiyor.
Sistemden alınan rapor yeterli değil mi? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

2 gün içinde bizimde elimizde olacak tabletler bende tutanak hazırlayacağım ama hocam burda ilk tutanak sizin bunu dağıtımcı firmadan teslim aldığınızı gösteren tutanak yani sistemden alınacak olan 2 nüshanın firmaya bir nüshanın okula kaldığı tutanak. Kabul komisyonu tarafından imzalanacak (Ön teslim Tutanağı)

Daha sonradan siz sayım döküm işlemlerinden sonra firmaya bu tutanağı verdiniz, yani eksikler gedikler belirlendi aldınız ondan sonra elinizdekileri öğretmen ve öğrencilere verirken kullanacağınız tutanağı hazırlamaya geliyor iş. çünkü tabletler öğretmene demirbaş öğrenciye de şartlı hibe şeklinde veriliyor bu cihazlardan sorumlular ve her türlü arıza vb işlemler için tablet seri no vs. kaydedilip Kime verildiği tutulması lazım..

tutanak olarak bütün öğretmenlerin bir sayfada olduğu bi tablo hazırlasam yeterli olmaz mı. her tablet için ayrı ayrı tutanak hazırlamak zorunda mıyım ?

Geri