hocam bu işlemi yaptınız mı daha önce?fat32man' Alıntı:tablet@vestel.com.tr ya öğrenci adı seri no gönder pin kodunu sıfırlasınlar
hocam iki öğrencinin tabletini mail yoluyla sıfırlattım ancak tableti açtıktan sonra internet bağlantısı yok görünüyor ve doldurulması gereken bir şifre alanı çıkıyor.oraya ne yazılacağı konusunda fikrim yok...ne yazdıysam kabul etmedi ben de en küçük sıkıntısı olan tableti direk servise yollama kararı aldım.cumaya kadar tüm sorunlu tabletleri toplayıp gönderecem.artık çok fazla kafa yormayacağım...fat32man' Alıntı:tablet@vestel.com.tr ya öğrenci adı seri no gönder pin kodunu sıfırlasınlar
kadirlili' Alıntı:hocam iki öğrencinin tabletini mail yoluyla sıfırlattım ancak tableti açtıktan sonra internet bağlantısı yok görünüyor ve doldurulması gereken bir şifre alanı çıkıyor.oraya ne yazılacağı konusunda fikrim yok...ne yazdıysam kabul etmedi ben de en küçük sıkıntısı olan tableti direk servise yollama kararı aldım.cumaya kadar tüm sorunlu tabletleri toplayıp gönderecem.artık çok fazla kafa yormayacağım...fat32man' Alıntı:tablet@vestel.com.tr ya öğrenci adı seri no gönder pin kodunu sıfırlasınlar