tablete nasıl program yüklerim

Kodla Büyü
Öğrenci tabletleri korumalı diye biliyorum hocam öğretmen tabletinemi yükliceksiniz birde android uygulamar yükliyebilrisn sadece tablete androit desteklemesi gerek

exe'ler tablette çalışmaz.
Android uzantıları apk'dir

google store a gir oradan programları bul, yükle,
ücretsiz çok uygulama var.

"android apk full "

deyip internette aratıp uygulamayı indirip,
USB'den kurulum yapılabilir. 100'dden fazla uygulama kurdum bu şekilde. Ancak MEB tableti değil.

olasılıksız' Alıntı:
Önce astro file manager apk sını kur tablete ondan sonra diğer apk ları flash yada hafıza kartı ile kur.
Hocam astro file manager kurdum.flashı takıyorum.astrd usb ye tıklıyorum.hata veriyor.dont create diye i uyarı.

nese1982' Alıntı:
olasılıksız' Alıntı:
Önce astro file manager apk sını kur tablete ondan sonra diğer apk ları flash yada hafıza kartı ile kur.
Hocam astro file manager kurdum.flashı takıyorum.astrd usb ye tıklıyorum.hata veriyor.dont create diye i uyarı.

Hocam kart içindeyken yeniden başlat:) O zaman görüyor..

Bu vestel tabletler tam bir baş belası..

idril42' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
olasılıksız' Alıntı:

hocam sormak istediğim kart değil flash bellek. belleği takdıkdan sonra çalıştırdım astro yu ama görmüyo. siz bu yöntemle flashı görebildiyseniz benim kabloda sorun var(aklıma bu geliyor)
directory does not exist?create? emin değilim ama böle bu uyarı

nese1982' Alıntı:
idril42' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
olasılıksız' Alıntı:

hocam sormak istediğim kart değil flash bellek. belleği takdıkdan sonra çalıştırdım astro yu ama görmüyo. siz bu yöntemle flashı görebildiyseniz benim kabloda sorun var(aklıma bu geliyor)

USB den görmüyor hocam..En iyi yöntem olarak ben şunu seçtim..İki ucu da erkek mikro usb ve normal usb olan bir kablo ile bilgisayara takın tableti..Media merkezi olarak görüyor ve harici HDD gibi içine bilgi atabiliyorsunuz..

idril42' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
idril42' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
olasılıksız' Alıntı:

USB den görmüyor hocam..En iyi yöntem olarak ben şunu seçtim..İki ucu da erkek mikro usb ve normal usb olan bir kablo ile bilgisayara takın tableti..Media merkezi olarak görüyor ve harici HDD gibi içine bilgi atabiliyorsunuz..
tam anlamadım hocam kusura bakmayın biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız...

@idril42 hocamızın demek istediği sanırım ,

tableti direkt olarak bilgisayara bağlamak.

Bağlantı için şöyle bir kablo yeterli olacaktır.
MicroUSB1__57056_zoom.jpg

Bağlantı sağlandıktan sonra , tableti harici bir sabit disk olarak görecektir.

Konuyla alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum. Okulunuzdaki tablet dağıtımında kaç tane öğretmen tableti dağıtıldı? Her öğretmene bir tablet mi yoksa sınıf sayısınca tablet mi?

DotCom' Alıntı:
@idril42 hocamızın demek istediği sanırım ,

tableti direkt olarak bilgisayara bağlamak.

Bağlantı için şöyle bir kablo yeterli olacaktır.
MicroUSB1__57056_zoom.jpg

Bağlantı sağlandıktan sonra , tableti harici bir sabit disk olarak görecektir.

Konuyla alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum. Okulunuzdaki tablet dağıtımında kaç tane öğretmen tableti dağıtıldı? Her öğretmene bir tablet mi yoksa sınıf sayısınca tablet mi?

Aynen hocamın verdiği kablo iş görüyor..

Göndermeden önce sayı istiyorlar zaten hocam,kaç öğretmen var kaç öğrenci var gibi..Öğrencilerin 10 tane yedeği var ama öğretmen tabletlerinin yedeği yok:)
Okulda kadrosu olan tüm öğretmenlere geldi bir bana yok:) Çünkü kadro başka yerde:)

1mobile.com sitesi bu noktada güzel. Android uygulamaları indirebileceğiniz bir arayüz sunuyor.

Geri