Tablete yüklenmesine izin verilmesi için program teklifi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan memduhk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

memduhk

Site Gezgini
İl BT formatörü arkadaş Tabletlerde kullanımına izin verilebilmesi için program önerilerimizi
aşağıdaki adrese bildirmemizi istedi. Ben de güzel program önerileriniz olur diye sizlerle paylaşmak istedim.
uygulamaonerileri@eba.gov.tr adresine e-posta yoluyla gönderilecek.
Bu başlık altında program önerilerimizi paylaşalım lütfen.

Tablete yüklenmesine izin verilmesi için teklif edilen programın özellikleri: içerikli belge.

Ekli dosyalar

Think Free Office olabilir.
Windows Office ile oluşturulmuş dosyaları açmanızı ve üzerinde çalışmanızı sağlayan bir program. Aynı zamanda Thinkfree hesabı açarak dosyaları her yerden ulaşılabilen online bir ortamda tutarak Tablet PC’nizde saklamak zorunda kalmıyorsunuz. Google Docs ile online bağlantı özelliğine sahip. Özellikle Excel ve Word ile çok uğraşan kullanıcılar için olmazsa olmaz bir uygulama.

bu bölümdede yararlı prgramlar paylaşılabilir arkadaşlar.

esfile explorer ve file explorer gibi programlar kullanılabilir(dosya yöneticisi)

Ogretmen tabletlerinde ak liste/kara liste 'ye gerek yok. Ogrenci tabletlerinde ise oyunlar ve erotik icerik barindiran uygulamar haric tum uygulamalar yuklenebilir olmali. Sosyal aglar belirli saatlerle sinirlandirilabilir.(ders saatlerine denk gelen zamanlarda erisimin engellenmesi gibi). "Kara liste"yi anlayabiliyorum da "ak liste" sacma ve asiri kisitlayici. Bu durumda elimizdeki tabletler tugladan farksiz olur. Yapilan yatirima yazik.

gereksiz bir çalışma olmuş bence
eğiticilerin elinde kısıtlamaları kırılmış tabletler vardı
çocukların tabletlerininde çok sürmez kırılır zaten kısıtlamaları(çoktan kıranlar vardır tabi)
o zaman herkes istediğini yükler
önce sağlam tablet dağıtabilsinler

eemree' Alıntı:
gereksiz bir çalışma olmuş bence
eğiticilerin elinde kısıtlamaları kırılmış tabletler vardı
çocukların tabletlerininde çok sürmez kırılır zaten kısıtlamaları(çoktan kıranlar vardır tabi)
o zaman herkes istediğini yükler
önce sağlam tablet dağıtabilsinler

Aynen hocam..Bana da geldi haber..Göndermeyeceğim tabi ki..Okulda bulunan öğretmen ve öğrenci tabletlerinin tamamı kırıldı.MDM devre dışında hepsinin.İstedikleri uygulamayı açıp kapatıyorlar..Bunlar hala ütopik olarak ak liste, kara liste diyorlar..Öğrencilerin tabletlerinin girmediği bir uygulama yok ki..Hepsinin MDM si silinmiş durumda.
En fazla 3 yıl sürer bu iş..

öğrenciler vestel tabletlerde şifreleme işlemi ile MDM'yi devre dışı bırakıyorlar. Okulda dondurma karşılığı bu işi yapan tipler türemiş...
MDM de kısıtlamada kalksın, kim ne yaparsa yapsın da öğrencilerde kendilerini hacker zannetmekten vazgeçsin artık...

saygılar.

İl koordinatörü benzer bir mail atmış... Anlayamadığım zaten ilde tablet dağıtılan 3 okulda görevli 4 formatör var, bizleri aramak bu kadar zor mu? telefon açın, sorun bakalım başka sorunlar var mı... ne durumdayız....
Yok, tabi ki... O yüzden benden de cevap yok...
saygılar

ben de hiç bir şey yazmadım..rezillik zaten diz boyu..Vestel marka değerini öne çıkaran reklamlar yayınlatmaya başlamış..Daha tabletler yaygınlaşsın,o zaman görürüm ben marka değerini nasıl yerlerde sürünecek..

Geri