tableti akıllı tahtaya bağlayamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zensu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zensu

Aktif Üye
arkadaşlar sorunum bu,
akıllı tahtanın d sürücüsündeki touch klasöründeki driverı tahtaya yükledim, tabletin kablosunu taktım tahtaya bağlantı yok

neyi yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz

tahtanın aygıt yönetisinde samsung android yazan yerde ünlem işareti var
ve tablette sd kart takılı değil, usb bağlantı kısmında sd kartı takın diye bir uyarı var

hocam bu konuda çok bilgili değilim daha bize tabletler ulaşmadı ama tahminimce tabletede aynı programı yüklemeniz gerekmiyormu

Sayın hocam, tableti ancak HDMI bağlantısıyla tahtaya bağlayabilirsiniz. Bir ucu Mini HDMI diğer ucu Normal HDMI olan bir kablo alacak ve tableti bağlayacaksınız. Tablet içerisindeki ayarlar bölümünden Display (Görüntü) ayarlarından HDMI çıkışı göstereceksiniz.
Ancak bu bağlantı durumunda tahtanın dokunmatiğini kullanamazsınız. Yani tahtaya dokunarak, tableti yönetemezsiniz, sadece tabletteki görüntüyü tahtaya yansıtabilirsiniz. Belki HDMI bağlantı ile birlikte OTG kabloya iki ucu da erkek olan USB kablo kullanarak bağlayıp, tabletin akıllı tahtanın panelini tanımasını bekleyebilirsiniz.
Eğer elinizdeki tablet MEB'in ise yukarıdakilerin hiçbirini yapamayabilirsiniz. Benim kendimin çin malı Ainol marka tabletimde HDMI çıkışını kullanmak için HDMI Switch isimli bir Android uygulaması kullanıyorum. Uygulama, görüntünün nereye aktarılacağını seçmemi sağlıyor. Tablette benzer bir program yoksa ya da yüklenemeyecekse, HDMI ile tableti bağlayamazsınız.

Geri