tabletle geldimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gezipgel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
evet btr olduğun analdolu lisesine geldi. ben yiboda görevliyim ama bir tane de tablet aldım açtım faceye oyun sitelerine girmez hocaların dediği kadar varmış hocam girmiyor bir yere dedikleri kadar evde normal internette bile girmiyor.

flash girişi yok.

ve en önemli sorun içine attıkları dosyalar nerde onu göremiyorlar bende galeri yada dosyalarım diye bir yer bulamadım.

yardımcı olacak arkadaş varsa çok makbule geçer.

evden internete giriyor. internete bağlanmak için "cihaz yönetim" uygulamasına tıklayıp sağdaki kapsama alanında bulunan ağlardan birini seçerek girebilirsiniz. facebook, twitter, instagram, pinterest, youtube gibi siteler engellenmiş evden de girilemiyor. skype çalışmıyor. ama hepsi için alternatif çözümler var. içine atılan dosyalar es dosya yöneticisi isimli uygulama ile görülebilir.

trilaylayloom' Alıntı:
evden internete giriyor. internete bağlanmak için "cihaz yönetim" uygulamasına tıklayıp sağdaki kapsama alanında bulunan ağlardan birini seçerek girebilirsiniz. facebook, twitter, instagram, pinterest, youtube gibi siteler engellenmiş evden de girilemiyor. skype çalışmıyor. ama hepsi için alternatif çözümler var. içine atılan dosyalar es dosya yöneticisi isimli uygulama ile görülebilir.

Bilgilendirme için teşekküler hocam, çok makbule geçti... :alkis:

Geri