Tabletler tahtaya nasıl bağlanacak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nese1982
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
tabletler geldi. haberlerde tahta ile bağlantılı olacak deniyodu. ne zaman ve nasıl olacak bilen varmı?

akıllı tahtanın içinde access point var, bu cihaz sınıfa kablosuz yayın yapacak, tabletler bu kablosuz sinyallerle tahtaya bağlanacak.

Bende merak ediyorum. Merak ettiğim bazı konular daha var.

1- Mesela tabletler sadece pilot okullara mı geliyor? ben şuanda düz lisedeyim akıllı tahta var kullanıyoruz ama tabletler ne zaman gelicek merak ediyorum.

2- Bütün okullara en geç ne zaman gelecek?

3- Teslimat nasıl oluyor? Öğrenciler eve götürebiliyor mu?

"Sınıfım" programıyla bağlanacak.

Biz bunu 9. sınıfın tahtalarına ve tabletlere yükledik. Yalnız, şu an yazılımın yapabildiği tek şey, bilgisayardaki ekran görüntüsünü kopyalayıp tablete aktarabilmek :) İlerleyen aşamada bu programa, öğretmenin kendi tabletinde veya tahtada yaptıklarını öğrencilerin tabletlerinde izleyebilmesi gibi ek özellikler konulacakmış. Sınıfım programı Mebbis bilgilerinizle oluşturduğunuz EBA kimliği girilerek çalıştırılıyor.

yataylimit' Alıntı:

Biz bunu 9. sınıfın tahtalarına ve tabletlere yükledik. Yalnız, şu an yazılımın yapabildiği tek şey, bilgisayardaki ekran görüntüsünü kopyalayıp tablete aktarabilmek :) İlerleyen aşamada bu programa, öğretmenin kendi tabletinde veya tahtada yaptıklarını öğrencilerin tabletlerinde izleyebilmesi gibi ek özellikler konulacakmış. Sınıfım programı Mebbis bilgilerinizle oluşturduğunuz EBA kimliği girilerek çalıştırılıyor.
Programı nerden bulabilirizki. Tablete ebadan yükledim denemek için ders kodu soruyo.deneyemedim.nasıl yaptınız kısaca anlatabilirmisiniz hocam

Programı bulamazsınız. Bizim okula da bakan geleceği için Eğitek'çi arkadaşlar gelip yükledi. Şu an test aşamasında bu program.

O kodu tahtadaki program üretiyor hocam program kullanılmaya başlandığında onu gireceksiniz.

yataylimit' Alıntı:

Sınıfım zaten tabletlerde var ama akıllı tahtaya yüklemeye çalıştım olmadı.her okula yükleseler de biz de rahatlasak.

Geri