Tabletlerde yine bir sorun..Yardımcı olur musunuz?

Kodla Büyü

gokcen01

Site Gezgini
Arkadaşlar bugün bir kaç tane öğrenci tabletlerinde galeri,eba market, ayarlar gibi bazı uygulamalara giremediklerini, o uygulamalara tıklandığında "bu uygulama mobil cihaz yönetimi tarafından engellenmiştir." gibi bir uyarı aldıklarını söylediler. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan,çözümünü bilen var mı?

hocam bizde de aynı sorun var çocuklar başıma üşüştüler ne yapacağım konusunda fikrim yok

arkadaaşlar ben de de sınıfın biri galeriye hiç giremiyordu. 2 gün sonra kendiliğinden düzeliyo......en az 50 tablet böyle kendi kendine düzeldi ...

Dağıtımı yapılan 49.000 Vestel tabletlerle ilgili çağrı merkezi: 0 312 296 94 13

aynı sorunlar benim de başımda valla çağrı merkezi falan hikaye o kadar aradım bir sonuç yok. tam bir denek modundayız kimse birşey bilmiyor forumdan bilen çıkarsa ne ala çoook yardıma ihityacım vaaaaaaaaar:)

aynı sorun bugün bizde de başladı..öğretmen tabletleri de açılışta güncelleme gibi bir şey yapıyor..

Kafayı yiyecem...

1- Kendi kendilerine dosya açıyor, veya hiç çalışmıyor dokunmatik
2- Verilen şifreleri kabul etmiyor
3- Tabletler hiç açılmıyor
4- "Bu uygulama sistem yönetimi tarafından devre dışı bırakılmıştır" diyor, hiç bişey açılmıyor. Bu arada ekran kendi kendine bişey açıp ana ekrana dönüyor
5- MDM (böyle bişey) modu durduruldu gibi bişey diyor.
6- Aktive etmeden önce şarjı birtmişti, şimdi açmaya çalışıyoruz şarja takıp. Şarjdayken ekran kapanıp açılıyor. Güç sanırım yetersiz gidiyor.
7- Ekranların ortası harita.
9- Alt yapı yok öğrenciler kitap indirecekmiş başımın etini yiyorlar. (şifreyi kaldırınca kablosuz ağdan oyun dışında bişey yapan yok...)
Delirmek üzereyim... 0 312 296 94 13 numarayı aradım teknik olanlar vestele diyor, vestele ulaşabilene aşkolsun.

4 tane ekstra tablet var yaklaşık 20 tane sorunlu bilgisayar var, dolayısıyla 16 tanesine arıza kaydı oluşturma hakkında sıkıntılar mevcut.

Bu işi düşünenler bizi eğitmeleri gerekmiyor muydu? Her yerde övünülsün, F@tih...

s_kajmeran' Alıntı:
Kafayı yiyecem...

4- "Bu uygulama sistem yönetimi tarafından devre dışı bırakılmıştır" diyor, hiç bişey açılmıyor. Bu arada ekran kendi kendine bişey açıp ana ekrana dönüyor
6- Aktive etmeden önce şarjı birtmişti, şimdi açmaya çalışıyoruz şarja takıp. Şarjdayken ekran kapanıp açılıyor. Güç sanırım yetersiz gidiyor.
9- Alt yapı yok öğrenciler kitap indirecekmiş başımın etini yiyorlar. (şifreyi kaldırınca kablosuz ağdan oyun dışında bişey yapan yok...)
Delirmek üzereyim... 0 312 296 94 13 numarayı aradım teknik olanlar vestele diyor, vestele ulaşabilene aşkolsun.

4 tane ekstra tablet var yaklaşık 20 tane sorunlu bilgisayar var, dolayısıyla 16 tanesine arıza kaydı oluşturma hakkında sıkıntılar mevcut.

Bu işi düşünenler bizi eğitmeleri gerekmiyor muydu? Her yerde övünülsün, F@tih...
Al benden de o kadar.

gokcen01' Alıntı:
Çağrı merkezini aradığımda tablet@vestel.com.tr ye tabletlerin seri numaralarını mail atmamı söylediler onlar engeli kaldıracaklarmış öyle yapacam artık..
Bize gönderilen tabletlerin seri numaraları vestel var zaten. Söyleseydiniz hocam tüm tabletlerden kaldırsınlar o zaman bu engellemeyi.
Böyle saçmalık görmedim valla.

samil' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
Kafayı yiyecem...

Hocam sabahtan beri aynı sıkıntılardan dolayı çocuklar başımı şişirdi.sistem henüz oturmadı,servise yollayacaz falan dedim gönderdim başka yapacak bişey yok vallah... :(

Eşleştirme sayfası da çalışmıyor sabahtan beri. Aradım Ankara yı sorun bizden kaynaklı sizinle alakalı değil dediler. Boşa gidecek koca gün.

Kaplosusu ayarlardan kapatıyorum tekrar dönüyorum bakıyorum açmış, karıştırdım şimdi de açamıyorum. Açıyorum tekrar kapatıyor kendi kendine işlem yapıyor.

betl' Alıntı:
Eşleştirme sayfası da çalışmıyor sabahtan beri. Aradım Ankara yı sorun bizden kaynaklı sizinle alakalı değil dediler. Boşa gidecek koca gün.

Hangi telefon numarasını aradınız acaba?

internete bağlanan öğrenci tabletlerinde anında güncelleme oluyor ve tüm uygulamalara erişim sorunu hatası veriyor.EBA ya bile..
kablosuz internetin etrafından bile geçmiyor işi bilen öğrenciler,onların ki hala oyun oynuyor..

Eşleştirmeyle ilgili sıkıntımız vardı 2 hafta oldu 312 295 9413 ü arayıp bildireli. bugün cihazlar aktive edildi.

Tabletlerde karşılaşılan sorunlar genelde aynı. ekran hatası, dokunmatiğin kendiliğinden çalışması, mdm hatası, time settings hatası, wifi hatası vb.. sorunlar için bugün il vestel teknik servisini aradık yarın gelip hatalı tabletleri fabrikaya yollayacaklarını söylediler. fabrikadan da ne zaman gelir bilinmez.

reset atma konusunu forumda bi yerde power+ses tuşlarıyla reset atılabildiğini okumuştum teknik elemanlara sorduğumda fabrikanın gönderdiği usb ile atabiliyoruz power+ses tuşuyla reset olmaz dediler denedim olmadı.

esra1234' Alıntı:
arızalı tabletlerin kaydını nerden giriyoruz sisteme bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Eşleştirme ekranından arızalanan öğrencinin ismine gelin ve en sağdaki ikona tıklayın,orada eşleştirmeyi neden kaldırdığınız sorusu var,arıza kısmını seçip tamam deyin. Daha sonra raporlar kısmından arızalı tabletleri görebilirsiniz.

Geri