Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar lisedeyim, bt sınıfım yok,
*tabletlerle bilgisayar dersi işleyebilecek miyiz?
*Tabletlerde office 2010 yüklü mü?*
*Yüklü değilse biz mi yükleyeceğiz ve kaldırır mı?
*Tabletler ne zaman dağıtılacak?
Tabletler hakkında gelen yorumlar hiç iyi değil hocam, yarısından fazlasını tekar Vestel'e gönderen arkadaşlar var burada. İşletim sistemi Android, Office vs. olmaz yani. Bence tabletlerle ders işlenemez.
Hocam tabletler androit kurulu dolayısıyla office 2010 yükleme gibi bir seçenek yok sanırım (belki sanal bir alan vs olur kurulur o kadarını bilemem) Benzer Office uygulamaları var androit için onlar kuruluyor ama öyle çok kapsamlı değiller en azından benim incelediklerim.
Ders işlenebileceğini düşünmüyorum ama belki ona uygun yazılımlar ve uygulamalar geliştirilebilir.
Öğrencilerin tabletleri ile teker teker uğraşmak vs. mümkün değil. Dersin yarıdan fazlası hata giderme, kontrol ve denetim sağlamaya çalışma ile gider.
Projeksiyon cihazından anlat. Tabletlerde senin projeksiyondan yansıttıklarını uygulasınlar. VirtualBox'a android yükle. Onun görüntüsünü karşı duvara ver.