Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar tablet aldım. tablet vınn e 176 modelini destekliyor. bendeki vınn ise e177. acaba içindeki yazılımı değiştirsem tanıması mümkün olur? bilgisi olan var mı?
ne yaptıysam olmadı. demek olmuyormuş dedim sonunda. ancak araştırma yaparken bazı şeyler öğrendim paylaşmak istedim.
aldığım tablete vınn bağladığımda tanımıyordu ve bunun için ayar falan yapmak gerekiyordu. tabletler otomatik tanır falan deniyor vınn için ama öyle olmuyormuş.
ilk olarak pcde cihazın Firmware ve Dashboard sürümünü günceldim. tüm modeller için http://huaweifirmware.blogspot.com/2011 ... -e177.html bulabilirsiniz. bundan sonrasını başka bir siteden almıştım aşağıya kopyalıyorum.
Firmware güncelleme dosyasını çalıştırın. Programın cihazınızı tanıması için Turkcell yazılımının kapalı olması gerek. Cihaz tanınınca var olan sürüm ve yeni sürümü göreceksiniz. Next demeden önce bu programı indirip çalıştırın:
Programa modeminizin IMEI kodunu girin. Programın size verdiği Flash kodunu alın.
Şimdi diğer programa geçip Next deyin. Size şifre soracak. Şifre olarak az önce elde etmiş olduğunuz Flash Code'u girin. Firmware sürümü güncellenecektir.
bunları yapınca tablet vınnı tanıdı, 5 diş sinyal vardı ancak nete bağlanamadım. bir umutla ayarlar kısmından apn türünü internetten MGB'ye çevirmek için uğraştım belki bağlantı sağlarım diye. apn türünü değiştirmeyi başaramadım. umarım işinize yarar