aktif hale getirdim ama giremedim ve görünmüyor daDotCom' Alıntı:admin hesabı var ancak aktif mi?
http://www.sevenforums.com/tutorials/50 ... sable.html
aktif hale getirmeyi deneyebilirsiniz
hocam burda aktif etme anlatılmış.onu yaptım ama hala göremiyorum. cmd ile o hesaba nasıl giriş yapabilriim siz biliyormusunuzDotCom' Alıntı:admin hesabı var ancak aktif mi?
http://www.sevenforums.com/tutorials/50 ... sable.html
aktif hale getirmeyi deneyebilirsiniz
netsupportumuz farklı galiba hocam kalkan resmi yokki. M harfi olan birşey var. ona tıklayıncada deactive çıkmıyor.programn açınca netsuupport school yazıyo.kalkan işareti görmedimhalilturkoglu' Alıntı:cmd ile değiştirebilirsiniz. öncelikle;
- netsupport u devredışı bırakın.
- sistem tepsisinden kalkan görünümlü simgeye sağ tıklayıp,
- Deactivate yazısına tıklayın,
- malum şifreyi girin.
- başlat a cmd yazıp, çıkan cmd simgesine sağ tıklayın, yönetici olarak çalıştır deyin. (eğer şifre isterse malum şifreyi girin.)
- NET user kullanıcı_adı yeni_parola (NET user administrator 1234567890) komutu ile admin şifresini değiştirin.
control userpasswords2
hocam yarın deneyecem teşekkür ederim. ben gerekli programları kuracam ve malum şifreyi değiştirecem(malum şifreyi öğrenciler biliyor çünkü). sonar açılışı yine vestel kullanıcı haline (eski haline )getirecem.sıkıntı olmaz umarımhalilturkoglu' Alıntı:Direk admin olarak açılmasını istiyorsanız
Bilgisayarı yeniden başlattığınızda, bilgisayar administrator olarak açılacaktır.
- çalıştır ekranına
yazın,Kod:control userpasswords2
- Açılan ekranda
- Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir yazısındaki işareti kaldırın ve tamam deyin.
- size kullanıcı adı ve şifre soracak. kullanıcı adı bölümüne administrator şifre bölümüne de şifrenizi yazın.
Ama tavsiye edilmez. Bu durumda herkes admin yetkisine sahip olur.
güvenli kipte açyım. direk administratorde açıldı. denetim masasına girebildim ve kullanıcı hesaplarından parola koydum. pc yi normal başlattım. administrator şimdi görünüyor ancak bir sorun şifreyi Kabul etmiyor. tahta kilitlendi hiç açamıyorum. tekrar güvenli kipde açmayı denedim. ordan da açılmıoy. vestel den de açılmıyor.şifre isyiorr. ilk defa başıma bole bişey geldi.. ne yapacam yeniden mi kursam acepKöfteHoRr' Alıntı:işte bilgisayarda var ve gizli hesapsa açılışta güvenli kipe geçerseniz görünür ordan açarsınız. tabi şifreli değilse ya da şifresini biliyorsanız
muhtemelen F/Q klavye farkındandır. şifreyi 2 klavye türünden de girmeyi deneyin hocamnese1982' Alıntı:güvenli kipte açyım. direk administratorde açıldı. denetim masasına girebildim ve kullanıcı hesaplarından parola koydum. pc yi normal başlattım. administrator şimdi görünüyor ancak bir sorun şifreyi Kabul etmiyor. tahta kilitlendi hiç açamıyorum. tekrar güvenli kipde açmayı denedim. ordan da açılmıoy. vestel den de açılmıyor.şifre isyiorr. ilk defa başıma bole bişey geldi.. ne yapacam yeniden mi kursam acepKöfteHoRr' Alıntı:işte bilgisayarda var ve gizli hesapsa açılışta güvenli kipe geçerseniz görünür ordan açarsınız. tabi şifreli değilse ya da şifresini biliyorsanız