uhaha:zech' Alıntı:Nazardan kırılmıştır. Hükümetin bu eşsiz projesine nazar değmiştir. O nazar çıkmıştır ya da milletin "bu vergiler paralar nereye gidiyor arkadaş" diye yaptığı ahı...
zech' Alıntı:Nazardan kırılmıştır. Hükümetin bu eşsiz projesine nazar değmiştir. O nazar çıkmıştır ya da milletin "bu vergiler paralar nereye gidiyor arkadaş" diye yaptığı ahı...
Bir ironi, bir espiri yapalım dedik. Bu konudaki mesajların hepsine bakarsan geyik muhabbeti yapıldığını görürsün. Hemen ciddiye aldın arkadaş. Bu akıllı tahta olayına ben de katılıyorum, sınıflardaki bilgisayar, projeksiyon ve kablo sorunları ortadan kalkıyor. Her sınıfta ve okulda eşitlik sağlanıyor. Fakat bu öğrencilere dağıtılan tablet bence gereksiz. O tabletlere harcadığın para ile sadece liselere değil de ilkokul ve orta okullaradaki sınıflara da akıllı tahta döşesen olmaz mı?serkanaytekin01' Alıntı:T.C tarihinde eşi varsa göster? Vergiler ve paralar hep yolsuzluğa gidiyor, arada marmaray, bir ton hastane, okul, yol, eğitimde teknoloji, ordunun tarihte olmadığı kadar güçlendirilmesi, memur alımında rekor, vs. gibi şeylerde oluyor tabiki.
ziyaunal' Alıntı:ben bunun ekran koruyucu ya da bir resim olduğunu düşünüyorum bu kadar tuz buz olması imkansıza yakın. üzerinde uzun bir çalışma gerektiren çalışma olur yoksa.
:+1:zech' Alıntı:Nazardan kırılmıştır. Hükümetin bu eşsiz projesine nazar değmiştir. O nazar çıkmıştır ya da milletin "bu vergiler paralar nereye gidiyor arkadaş" diye yaptığı ahı...