Tahta kırılıyormuş

Kodla Büyü

SEMENTA

Üye
Etkileşimli tahtanın kırıldığı oldu mu? gördünüz mü?

Ekli dosyalar

• akıllı.jpg
    akıllı.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 1,585
Normalde ön kısımda çok sağlam ve dayanıklı bir kısım var nasıl bu hale gelmiş büyük bir başarı.

Alt tarafa ondeki araçtan taş fırlamış. Temperli cam tuz-buz olmuş. Yoksa çivi mi çakmışlar?

öğrencileri tebrik ediyorum. büyük başarı ne yetenekli çocuklarmış :alkis: nasıl başarmışlar?

darbenin başlangıç noktası çok ilginç :D O noktadan nasıl bir kuvvet etki etmiş ki tüm tahta yerle yeksan olmuş acaba diye düşünmeden edemiyor insan :D

denk gelmiştir :) havalı tüfekle rakı şişesine 10 tane sıkıyorum çın çın sekiyor, arkadaş geliyor tek atışta paramparça ediyor. bu işler nasip kısmet :mrgreen:

Nazardan kırılmıştır. Hükümetin bu eşsiz projesine nazar değmiştir. O nazar çıkmıştır ya da milletin "bu vergiler paralar nereye gidiyor arkadaş" diye yaptığı ahı...

zech' Alıntı:
Nazardan kırılmıştır. Hükümetin bu eşsiz projesine nazar değmiştir. O nazar çıkmıştır ya da milletin "bu vergiler paralar nereye gidiyor arkadaş" diye yaptığı ahı...
:puhaha:

ben bunun ekran koruyucu ya da bir resim olduğunu düşünüyorum bu kadar tuz buz olması imkansıza yakın. üzerinde uzun bir çalışma gerektiren çalışma olur yoksa.

hoca yanlış bilmiyorsam garantide olması lazımda nasıl kırmışlar gerçekten ben kurslarda bilerek sert vuruyordum kırılmaz diye ama kırılıyormuş:D

zech' Alıntı:

T.C tarihinde eşi varsa göster? Vergiler ve paralar hep yolsuzluğa gidiyor, arada marmaray, bir ton hastane, okul, yol, eğitimde teknoloji, ordunun tarihte olmadığı kadar güçlendirilmesi, memur alımında rekor, vs. gibi şeylerde oluyor tabiki.

serkanaytekin01' Alıntı:
T.C tarihinde eşi varsa göster? Vergiler ve paralar hep yolsuzluğa gidiyor, arada marmaray, bir ton hastane, okul, yol, eğitimde teknoloji, ordunun tarihte olmadığı kadar güçlendirilmesi, memur alımında rekor, vs. gibi şeylerde oluyor tabiki.
Bir ironi, bir espiri yapalım dedik. Bu konudaki mesajların hepsine bakarsan geyik muhabbeti yapıldığını görürsün. Hemen ciddiye aldın arkadaş. Bu akıllı tahta olayına ben de katılıyorum, sınıflardaki bilgisayar, projeksiyon ve kablo sorunları ortadan kalkıyor. Her sınıfta ve okulda eşitlik sağlanıyor. Fakat bu öğrencilere dağıtılan tablet bence gereksiz. O tabletlere harcadığın para ile sadece liselere değil de ilkokul ve orta okullaradaki sınıflara da akıllı tahta döşesen olmaz mı?

ziyaunal' Alıntı:
ben bunun ekran koruyucu ya da bir resim olduğunu düşünüyorum bu kadar tuz buz olması imkansıza yakın. üzerinde uzun bir çalışma gerektiren çalışma olur yoksa.

Aynen bence de ekran koruyucu ya da şaka programı felandır. Yoksa bu kadar kırığa rağmen hiçbir parçanın düşmemiş olması da ilginç, o camın bu şekilde tamamen tuz-buz olması da ilginç. Olmaz yani. :D

Teknolojik alet kırılmaz cam var diye vurulur mu hocam :D Yazıktır :D

demirden kazık paldımdan büzük olsa dayanmaz bizim bu öğrenci milletine :scared: bi silgi fırlatmışlardır o hale gelmiştir.olmaz olmaz demişler..oluyor işte :mrgreen:

zech' Alıntı:
:+1:

ben nasıl kırıldığını anlatayım, karşısında akıllı tahta elinde tablet gören öğrenci, ne oldum delisi olmuş, hangisi diğerinden daha sağlam diye birbirine vurmuş akıllı tahta dağılmış, birde tableti görmek lazım tabi,

akıllı tahta vs tablet

tablet wins.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bana servistekiler ekran sağlam metal bişeyle vurulmadığı sürece bişey olmaz demişlerdi. ama metal fena yaparmış :)

Geri