Tahta saat 4 te kapanıyor !!!!????

Kodla Büyü

erencan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Dün öğretmenler odasına bir pc de ip çalışması sorunu için gittiğimde , sanki öğretmen arkadaşlar ben o okulda görevli değilmişimde sadece o anlığına odaya gitmişim gibi onlarca tahta ve pc sorunu anlattılar.
"Arkadaşlar bu sorunların hiçbiri benim kulağıma gelmedi nasıl çözüm olmamı bekliyorsunuz" vari bir cümle kurarken bir arkadaşın tahtalar saat 4 te kendiliğinden kapanıyor demesi dikkatimi çekti
Nasıl hocam? deyip açıklamasını dinledim:
Hocam saat tam 4 te etkieşimli tahtalar kendiliğinden kapanıyor dedi

hocam ilk defa sizden duyuyorum dedim
var hocam tam o saatte kapanıyor ayarı varsa değiştirin dedi

arkadaşlar ne duydum ne gördüm ne mantığıma uyuyor
bu cihazların ortak bir imajı var daan diye geri alabiliyoruz bu imajları nasıl saat 4 te kapan gibi saçma bir ayar olsun

sizden duyan gören var mı??

windowsun görev zamanlayıcısını kontrol et, eğer burada bir ayarlama yoksa salfeld child control diye bir program kurulumu ona bir bak hocam....vardır muhtemelen gereğini yaparsın.

deep freeze work station da bende ayarladım. Tahtalar öğle arası ve son ders de otomatik kapanıyor.
Deep freeze var mı diye kontrol edebilirsin.

Hocam yüklemiş olduğunuz imajlarda o ayar (saat 4te kapanma) otomatik gelmiş olabilir mi acaba?

Belki diğer tahtalarda da yüklenmiştir ama kimse farkında olmayabilir. :mrgreen:

aile denetimi ayarlarından bilgisayarın kullanılacağı saatler ayarlanıyor, oradan yapılmış olabilir hocam.

arkadaşlar bu cihazlara imaj atılıyor ve her ülkedeki tüm tahtalarla aynı imajı kullanıyor öyle git 4 te kapan ne demek
ben tesadüfen o saatte kapandığını düşünüyorum

tahtalarda güvenlik yazılımı haricinde ekstra hiçbişey yok

şaşırılacak bir şey değil hocam birileri zamanlanmış görev eklemiş olabilir, biostan kapatma saati ayarlamış olabilir, virüs de olabilir kontrol etmek lazım

Geri