tahta uzmanlarından yardım istiyorum (netsupport protect)

Kodla Büyü

webmaster19

Aktif Üye
Aklıllı tahtadan netsupport protecti kaldırdım. Protectin kendi sitesinden indirdiğim dosyayı kurdum. Fatih lisansı görünmüyor, deneme lisansı görünüyor. Amacım Yönetim paneline erişmek için gerekli şifre engelini aşmaktı.
programın lisansını bozmadan yönetim paneline erişnme şansımız yokmu?

Tahtalarda bulunan netsupport protect'in lisanslı kurulum dosyalarını forumda paylaşmışlardı. Konudaki linklerle programları indirebilirsin. :)

baslat menüsünden veya program files kısmından giriş yaptığınızda yönetim paneli açılır, deneyebilirsiniz.

Selamün aleyküm. Az önce üye oldum. sınıf öğretmeniyim. sınıfımızdaki akıllı tahtada özellikle pdf dosyalarını kullanırken sayfayı el sekmesi ile sayfaları kaydırmak istediğimde aşağı veya yukarı çok hızlı hareket ediyor. birkaç satır aşağı inmek istediğimde (mesela 5. sayfa içinde bir yere kaydırmak istediğimde sayfalarca alta veya üste kayıyor) fare ile bu sorunu yaşamıyorum. sadece dokunma olayında. bir de seçmeye çalıştığım dosyayı seçememe problemi var çoğu zaman fareyi kullanmak zorunda kalıyorum. tahtayı takanlar bu sorunu çözemediler. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada tahtamız emkotech
bir sorum daha olacak akıllı tahtayı aynı anda 2 veya daha fazla kişi kullanabilir mi? Matematik dersinde çok işime yarayacak eğer oluyorsa. çook teşekkür ederim

Geri