tahtada exe dosyası çalışmıyor

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arlkadaşalr. tahtalara bi takım kısıtlamalar gelmiş. ingilizce öğretmeni arkadaşların flash da çalıştırdıkları bir exe dosyası var. onu da çalıştıramadık. flash player yükledim ama aynı hatayı veriyor.(hatayı hatırlayamıyorum ama dosya sistemden okunamadı gibi bir uyarı) ne yapabilirim. galiba netsupportdan kaynaklanıyor. ayrıca flashdan kopyala yapıştır yapamıyorum

Hocam net support dan kaynaklanıyor. Netsupport u deactive etmeniz lazım.sağda çalışan simeye sağ tıklayın,şifreyigirin..

hocam sağdaki simgeye sağ tıklayınca deactive diye birşey çıkmıyo. class gibi başka bir menu çıkıyo.

netsupport manager
netsupport protect
netsupport scholl diye 3 program var.üçünü de açtın deactive diye bişey yoktu.
bi sorum daha olacak. vestel tatilde kurmuş bunları. muhtemelen anabilgisayar var. ama hangisi nasıl anlayacm. bu konuda idareye de bilgi verilmemiş

bu simgeye sağ tıklayınca deactivate edip şifreyi yazınca netsupport devredışı kalıyor. kapatıp açınca tekrar devreye giriyor.

Ekli dosyalar

• netsupport.jpg
    netsupport.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 823
skywalker111' Alıntı:
bu simgeye sağ tıklayınca deactivate edip şifreyi yazınca netsupport devredışı kalıyor. kapatıp açınca tekrar devreye giriyor.
pazartesi ilk işim o lacak. peki şifreyi değiştirebilirmiyim. yeniden mi kurmam lazım

nese1982' Alıntı:
sinan36' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
Hocam net support dan kaynaklanıyor. Netsupport u deactive etmeniz lazım.sağda çalışan simeye sağ tıklayın,şifreyigirin..
:+1:
hocam bu sağda çalışan programın bi resmini koyabilirmisiniz. hepsine sağ tıkladım öle bi menu yok
Hocam ben şimdi nereden bulayım o simgenin resmini.Biraz araştırma yap bulursun.

skywalker111' Alıntı:
teşekkür ederim hocam. bugün buldum . bu yaşda körlük başlamış. gözümn önündeymiş görmemişim.

arkadaşlar ben de deactive etmek için uğraştım ama başarılı olamadım.okula yeni geldim ve bana verdikleri şifre ile olmuyor. nedir bu akıllı tahtaların şifreleri?

Geri