tahtalarda bıos changer programı sorunu

Kodla Büyü

seyma69

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar flash belleğe atılan bıos changer programı sayesinde e.t nin bıosunu atlayıp flash bellek içinden bıos çalıştırıyor öğrenciler ve bu sayede tahta korumasız hale geliyor program içeriğinde bulunan işletim sisteminden tahtayı kullanıyorlar . bu sorunla karşılaşanlar var mı acill yardıma ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar flash belleğe atılan bıos changer programı sayesinde e.t nin bıosunu atlayıp flash bellek içinden bıos çalıştırıyor öğrenciler ve bu sayede tahta korumasız hale geliyor program içeriğinde bulunan işletim sisteminden tahtayı kullanıyorlar . bu sorunla karşılaşanlar var mı acill yardıma ihtiyacım var
Şu çocukların hinlik yapmak için uğraştıkları çabaya hayranım :) Ödev versen böyle araştırma yapmazlar.
Bu arada bu sorunu ilk defa duydum hocam..

Şu çocukların hinlik yapmak için uğraştıkları çabaya hayranım :) Ödev versen böyle araştırma yapmazlar.
Bu arada bu sorunu ilk defa duydum hocam..
Bende bugün karşılaştım Tahtanın boot ayarının ne olduğu önemli değil takılan Flash içinden işletim sistemi başlatıyor ve boot kısmında geçerli ayarları gösteriyor ama uygulamıyor bu daha tuhaf

Tahtanın biosunda boot etme seçeneklerinden birincisi flash bellektir ondan. Eğer birinci önceliği HDD yarsanız ve diğer seçenekleri kapatırsanız bence açamazlar.

Geri