tahtalarda değişiklik yapılmış

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşalr. tatilde bizim tahtaları yeniden kurmuşlar. bi takım engellemeler var. mesela flash dan herhangi bir şeyi kopyala yapıştır ile alamıyoruz. administrator kullanıcı kaldırılmış. tek kullanıcı var. sizlerde de böyle bir durum var mı? bu tek kullanıcı durumu sıkıntı verir mi acaba. öncedeb yönetici şifresini kimse bilmiyordu. tahtalara sadece ben yükleme yapabiliyordum.

İmajdan yeniden yükleme yapılmıştır. Sağ alt köşeden net support protect programını devre dışı bırakın. vesdij..... diye başlayan malum şifreyi girip devre dışı bıraktıktan sonra kısıtlamalar kalkacaktır.

son imaj dosyalarında admin yerine tek hesaptan engelleme işlemlerini ns protect ile yapmışlar. Onunda deactive şifresi malum şifre ama yönetici şifresini kimse bilmiyor. Onun yerine daha önce forumda ns protect paylaşılmıştı. Tahtalarda yüklü olanı kaldırıp bbnette paylaşılanı yüklerseniz hem yönetici hem deactive şifresini kendiniz belirleyebilirsiniz.

light' Alıntı:
İmajdan yeniden yükleme yapılmıştır. Sağ alt köşeden net support protect programını devre dışı bırakın. vesdij..... diye başlayan malum şifreyi girip devre dışı bıraktıktan sonra kısıtlamalar kalkacaktır.
engellemeyi kaldırmasan daha iyi hocam. yalnız bu malum şifreyi değiştirebilirmiyiz. bizim öğrenciler biliyo bu şifreyi de

KöfteHoRr' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
şimdi bu netsupport ne işe yarayacak. 8)
hangi netsupport? meneger mi, protect mi?
bilmiyorum o kadar dikkat etmedim ama az once şifresini değiştirmeye uğraştım yapamadım. öğrenciler ben de once tahtanın arka planını değiştirmişler bile. netsupportun devre dışı bırakıp yaptılarsa hemen el atmam lazım....

Hocam Netsupport Menager programı etkileşimli tahtaları uzaktan kontrol etmek amacıyla yüklenmiş bir program. Ama Support programı bunun bir ek programı ve mevcut tahtanın ayarlarını değiştirmekle ilgili kısıtlamaların yapıldığı program. Hatta deepfreeze özelliği olduğunu da söylüyordu arkadaşlar burda ama ben uğraştım bulamadım.

Şifre konusuna gelince deactive şifresini bilmekle bu şifreyi değiştiremiyorsunuz. Admin şifresini bilmeniz gerekiyor bunu da vestel servis elemanları bile bilmior.

Çözüm :

* http://turbobit.net/0mv0ktpw0nwl.html buradan fatih lisanslı programı indirin.
*Bilgisayarda varolan NS Protect programını deactive ederek sistemden program ekle/kaldır'dan kaldırın.
*indirdiğiniz programı yükleyin.
*Başlat menüsündeki Netsupport Protect programını çalıştırın.
*ordan istediğiniz admin ve deactive şifresini artık kendiniz belirleyebilirsiniz.

KöfteHoRr' Alıntı:
Hocam Netsupport Menager programı etkileşimli tahtaları uzaktan kontrol etmek amacıyla yüklenmiş bir program. Ama Support programı bunun bir ek programı ve mevcut tahtanın ayarlarını değiştirmekle ilgili kısıtlamaların yapıldığı program. Hatta deepfreeze özelliği olduğunu da söylüyordu arkadaşlar burda ama ben uğraştım bulamadım.

Şifre konusuna gelince deactive şifresini bilmekle bu şifreyi değiştiremiyorsunuz. Admin şifresini bilmeniz gerekiyor bunu da vestel servis elemanları bile bilmior.

Çözüm :

* http://turbobit.net/0mv0ktpw0nwl.html buradan fatih lisanslı programı indirin.
*Bilgisayarda varolan NS Protect programını deactive ederek sistemden program ekle/kaldır'dan kaldırın.
*ordan istediğiniz admin ve deactive şifresini artık kendiniz belirleyebilirsiniz.
hocam muhtemelen 2. seçenek olan. çünkü flashdan bir şey kopyalayıp yapıştıramıyorum. arka planı bile değiştiremiyorum. ancak şöyle bir durum var. sınıfın birinde öğrenciler arka planı değiştirmişler. bunu nasıl yaptılar anlamadım.

nese1982' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:

Çözüm :

hocam muhtemelen 2. seçenek olan. çünkü flashdan bir şey kopyalayıp yapıştıramıyorum. arka planı bile değiştiremiyorum. ancak şöyle bir durum var. sınıfın birinde öğrenciler arka planı değiştirmişler. bunu nasıl yaptılar anlamadım.
hocam dediğim gibi vesd..... şifresini bilmeyen yok artık ve programında decative şifresi o şifre. Deactive ettikten sonra değiştirebiliyorsunuz istediğiniz şeyi.

KöfteHoRr' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:

Çözüm :

hocam dediğim gibi vesd..... şifresini bilmeyen yok artık ve programında decative şifresi o şifre. Deactive ettikten sonra değiştirebiliyorsunuz istediğiniz şeyi.[/quo
hocam nasıl deactive etcem. bugün kurcaladım yapamadım

sistem tepsisinde simgesi var zaten saatin yanında. sağ tıklayıp - deactive diyorsunuz ve bu şifreyi giriyorsunuz.

bende lise de öğrenciyim teşekkür ederim bilgi için hemen deneyeceğim. :+1:

bu ns protect programı ne kadar kullanışlı? deepfreeze gibi kullanabiliyor muyuz bunu?kullanabiliyorsak bi anlatabilir misiniz?

şu malum şifreyi bana bi özelden atsanız ne kadar güzel olur btr de lazım olacağa benziyor belli

Geri