tahtalarda internetim yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nese1982
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar tahtalarda cuma itibariyle internetim gitti. öncesinde hiç bir sıkıntı yoktu. hepsi aynı anda gitti.sizlerde durum nedir? vesteli aradım servisi arayın dediler. onlarda biz ilgilenmiyoruz dediler.genel bi çalışma felan mı var.

Sıkıntıyı daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Ağ altyapısı kurulumu tamamlandı mı? Sorunun kaynağını bulmak için hangi yollara başvurup hangi kontrolleri yaptınız ? :?

Sorunun kaynağına yönelik yapmış olduğunuz bir kontrolde çözüme ulaşmışsınız sanırım 8)

bote67' Alıntı:
Sıkıntıyı daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Ağ altyapısı kurulumu tamamlandı mı? Sorunun kaynağını bulmak için hangi yollara başvurup hangi kontrolleri yaptınız ? :?
hocam ağ alt yapımız yapıldı. geçen yıl hiç sorunsuz kullandık. bu yılda problem yoktu. hiç bi ayarla oynamadık. cuma günü tahtaların hepsinin internet gitti. ben herhangi bişey yapmadım. genel bi çalışma var galiba diye aklıma geldi. vesteli aradım bilgimiz yok dediler.

temizlikci bayan system odasından çok ses geliyo dedi. :idea: bi bakayım dedim gerçekden odada yüksek ses vardı. en üst de olanın kablosunu çıkartıp biraz bekledik sonar tekrar taktık. ses kesildi. net de geldi. bilgisayarcı mantığı kapat aç :| :|

Geri