tahtalarla başım belada

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar.tatilde vestel tahtaları yeniden kurmuş. bi takım kısıtlamalar getirmiş. administrator hesabıda görünmez yapmış. benim acilen bu admin hesabından giriş yapıp admin şifresini değiştirmem lazım. çünkü öğrenciler girip (vestel admine şu malum şifreyi vermiş.çocuklar zaten biliyo) kendi şifrelerini oluşturmuşlar. acil....cmd ile giriş yapılabiliyormuş ama nasıl

netsupportu devre dışı bırakıp kaldırın... daha sonra da sitedeki netsupport protect programını indirip akıllı tahtalara kurun ve şifresini de farklı bir şekilde ayarlayın...

hocam netsupport a sağ tıkladığımda deactive diye bişey çıkıyo nasıl yapacam ki. hem netsupport varken öğrenci admine girebilmiş.benimde bu giriş işlemini yapmam lazım

net support varken girememiştir hocam önce deaktif etmiştir ve daha sonra girmiştir.. vestel de administrator hesabı zaten... siz netsupportun şifresini değiştirirsen çok fazla yapacak bir şeyleri kalmaz...

egitimci.' Alıntı:
net support varken girememiştir hocam önce deaktif etmiştir ve daha sonra girmiştir.. vestel de administrator hesabı zaten... siz netsupportun şifresini değiştirirsen çok fazla yapacak bir şeyleri kalmaz...
cmd den girdim dedi. gerisini soramadım. netsupportları çalışıyodu

Geri