Tahtanın kalibrasyon ayarı da yapılamıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hocalarım tahtanın dokunmatiği ya hiç algılamıyor ya da çok başka yeri algılıyor. Kalibrasyon ayarını yapayım dedim takılıp kalıyor, ayar simgesi sağ alt köşede hiç çıkmıyor zaten. Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum

Numara 0800 219 01 23 değil miydi. Numara çalmadan dıt dıt deyip kapanıyor sürekli. Başka arayabileceğimiz no var mıdır?

D sürücüsünde drivers klasöründe Touch in programının exe. si var onu tekrar kur yeniden kalibrasyon yap.. kablosuz fare ve klavye desteği ile yaptım geçen hafta

SİRE' Alıntı:
Numara 0800 219 01 23 değil miydi. Numara çalmadan dıt dıt deyip kapanıyor sürekli. Başka arayabileceğimiz no var mıdır?
evet o numarayı ben de aradım geçen hafta bin defa hepsinde de bağlantı kesildi dedi durdu.
dün de okula vestelden geldiler sıvı mürekkep satmak için. o zaman onlardan farklı bi numara aldım ben, diğer numaradan ulaşamazsınız dediler. ama benim aldığım bursa daki servisin numarası.

pin_eses' Alıntı:
SİRE' Alıntı:
evet o numarayı ben de aradım geçen hafta bin defa hepsinde de bağlantı kesildi dedi durdu.
dün de okula vestelden geldiler sıvı mürekkep satmak için. o zaman onlardan farklı bi numara aldım ben, diğer numaradan ulaşamazsınız dediler. ama benim aldığım bursa daki servisin numarası.
İldeki vestel servisini arasam bilirler mi ki hocam?Sizde yardımcı olabildiler mi?

önümüzdeki hafta çarşamba günü gelip bakarız diyip gittiler okuldan. dokunmatik çalışmıyordu daha bakacaklar. isterseniz ben size bursa daki servisin telini veriyim. belki onlarda farklı illerdeki servislerin telleri de vardır.
vestel i de bi arayıp şansınızı denemekte fayda var tabi.belki biliyolardır.

Geri