Takımınız hiç küme düştü mü?

Kodla Büyü

aktasankara

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ankaragücüm bugün matematiksel olarak küme düştü, her ne kadar sezon başından beri kötüye gidşten dolayı bekliyorsak da netleşince insanın morali daha fazla bozuluyor.

Ama inadına Ankaragücü...

Takımı o hale getirenlerden Allah hesap sorsun... Adamlar bir maçta ikinci formaları olmadığı için ilk yarı giydikleri ıslak formalarla oynadılar... Zordu kalmaları zaten, Allah yardımcıları olsun... Evet inadına Ankaragücü, inadına Sivas, inadına Kayseri, inadına Trabzon inadına Anadolu!

aktasankara' Alıntı:
Ankaragücüm bugün matematiksel olarak küme düştü, her ne kadar sezon başından beri kötüye gidşten dolayı bekliyorsak da netleşince insanın morali daha fazla bozuluyor.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. BJK yalakalığı yüzünden bizi tüm Türkiye ye rezil eden, aptalca tezahüratlarla, manasız bağırışlarla tüm Anadolyu bize düşman yapan mavi ateş taraftarının "Ankaragücü kümeye" tezahüratıtlarına inat en kısa sürede geri dönersiniz inş...

valla çocuğunu oraya başkan yapmaya uğraşanlarla , yönetimi düşürmeye çalışanlardan Yüce Allah hesap sorsun. Bir Ankaralı olarak utanç duyuyorum. Bulaşmadıkları tek Ankaragücü kalmıştı.

aktasankara' Alıntı:

Hocam hiç merak etme düştü sonra çıktı bizansın kafasını eze eze şampiyon oldu. İnadına Bursankara

valla bütün suç İ. Melih Gökçe. adam ankaraspor diye bir takım çıkardı bizim paraları oraya aktardı sonra takımı bıraktı o takım küme düştü. sonra ankaragücüne el attı. hiçbir geçmişi olmayan oğlunu böyle bir camiaya başkan yaptı. sonra onlarda bırakıp kaçtı ve ankaragücümüz küme düştü! bu adamın el attığı her yerin sonu hüsran oluyor. bide pişmiş pişmiş çıkıp konuşuyor:S ankaram ankaragüçlüm uyan İ. melih gökçe nin park ve bahçeler birde alt geçit harici ankaraya yaptığı hiçbirşey yok! şuan en borçlu belediye ve yıllardır bitiremediği metroları hükümete devreden belediye. oğlunu ankara genç iş adamları derneği başkanı yapan bir belediye başkanı. uyan artık ve gerçekten hizmet iste seni sömüren bir başkandan hesabını en yakın seçimde sor.!

ankaragücü taraftarı olarak ankaraya süper ligde birden fazla takımı çok kaldırmıyor. ya ankaragücünü 1. lige yeniden çıkartırız ya da gençlerbirliğinde tekenleşip şampiyonluğa oynayan bir ankara takımı çıkartırız.

yalnız değilsiniz (bir denizlisporlu)

düşüşümüzü bir angaragücü maçında garantilemiştik :idea:

ozgurel' Alıntı:
aktasankara' Alıntı:

Hocam öncelikle geçmiş olsun. BJK yalakalığı yüzünden bizi tüm Türkiye ye rezil eden, aptalca tezahüratlarla, manasız bağırışlarla tüm Anadolyu bize düşman yapan mavi ateş taraftarının "Ankaragücü kümeye" tezahüratıtlarına inat en kısa sürede geri dönersiniz inş...

Evet epey sinirlerimiz bozdu yalakalıklar, bilmiyorum onların Bjkden ne çıkarları vardır. Biz bir anadolu takımı olarak hatta komşu il olarak karabükten bunu beklemiyorduk.

Kaldıki karabüksporun bile düşmeyeceği garanti değilken nedir bu büyük lokma anlayabilmiş değilim yani :)

Yanımızda olanlar sağolsun.

evrim0626' Alıntı:
valla bütün suç İ. Melih Gökçe. adam ankaraspor diye bir takım çıkardı bizim paraları oraya aktardı sonra takımı bıraktı o takım küme düştü. sonra ankaragücüne el attı. hiçbir geçmişi olmayan oğlunu böyle bir camiaya başkan yaptı. sonra onlarda bırakıp kaçtı ve ankaragücümüz küme düştü! bu adamın el attığı her yerin sonu hüsran oluyor. bide pişmiş pişmiş çıkıp konuşuyor:S ankaram ankaragüçlüm uyan İ. melih gökçe nin park ve bahçeler birde alt geçit harici ankaraya yaptığı hiçbirşey yok! şuan en borçlu belediye ve yıllardır bitiremediği metroları hükümete devreden belediye. oğlunu ankara genç iş adamları derneği başkanı yapan bir belediye başkanı. uyan artık ve gerçekten hizmet iste seni sömüren bir başkandan hesabını en yakın seçimde sor.!

Valla hocam ben doğduğumdan beri Ankaragüçlüyüm ve ankarada yaşadım 25 yıl bizim hiç bir ideoloji de yada bld başkanının oğlunda suç bulmuyorum.

Birinci sorumlu yıllardır takımın kaynaklarını ve kanını emen bazı dinazorlar ikinci sorumlu da taraftarlardır(kolpa ve çıkarcı olmayanlar müstesna)

O takımın başına Aziz yıldırımı da getirsen nakavt edecek dinazorlar kan emiciler kimsenin gözünün yaşına bakmadı

aktasankara' Alıntı:
ozgurel' Alıntı:
aktasankara' Alıntı:

Evet epey sinirlerimiz bozdu yalakalıklar, bilmiyorum onların Bjkden ne çıkarları vardır. Biz bir anadolu takımı olarak hatta komşu il olarak karabükten bunu beklemiyorduk.

Kaldıki karabüksporun bile düşmeyeceği garanti değilken nedir bu büyük lokma anlayabilmiş değilim yani :)

hocam ilk yarı deplasmandaki karabük maçından önce taraftarımızın yaptığı yardımlara o mavi ateş denen çorbacılar bjk tezahüratı ile çok güzel bir şekilde yapılan iyiliği mundar ettiler. Sen meraklanma biz bu hafta karabükünde ipini bursada çekicez. Dostluktan anlamayana acımamak farz oldu.

Gerçek karabüksporluları tenzih ederim.

Cemal TANER' Alıntı:
Biz alışkınız : Konyaspor :)

:) Cemal hocam Konyaspor Bankasya'da iken daha bi zevk veriyor sanki. Süper ligde 3 Bank Asya'da 1 sene izledim öğrencilikte. Bu sene de zirveyi zorluyor.

3. ligden düşmek çok daha acı bi şey bi daha çıkmak çok zor oluyor. (Nevşehirspor)

Ankaragücü tekrar eski günlerine kavuşur en yakın zamanda inşallah.

Evet ben de Konyasporu 2.ligte iken daha çok severdim. Çocukluğum İzmirde geçti Konyasporumuz deplasmana Altay , KSK, Altınordu ( altınordu vardı amatöre düşmüştü bir ara şimdi nerde bilmiyorum) ile maç yapmaya gelince Alsancak stadını doldururduk. Baya da kalabalık olurduk hani :)
Bankasyada da bu sene o kadar cezalı olmasına maddi açıdan sıkıntı çekmesine rağmen Konyaspor iyi durumda.

89 yılında yaptığı şikeyle malatyasporu küme düşürmüştü..Daha sonra bu şike ispatlandı ancak dönemin malatyaspor başkanını federasyon para karşılığı ve ertesi sene sizi tekrar çıkarırız vaadi ile kandırdı...Tabii ertesi sene malatyaspor üst lige çıkamadı....Dolayısıyla her malatyalı gibi o günden beri ankaragücünün küme düşmesini bekliyorum...Şimdi bunun için çok mutluyum...Her ne kadar üzülenler olsa da herkes bir gün ettiğini bulur...

O zaman bu fikirden yola çıkarsak hocam malatyaspor da bir ettiğinin karşılığı olarak düşmüş yada düşürülmüş mü oluyor...

aktasankara' Alıntı:
O zaman bu fikirden yola çıkarsak hocam malatyaspor da bir ettiğinin karşılığı olarak düşmüş yada düşürülmüş mü oluyor...

olabilir...Galatasaray tarafından gönderilen doğanları biliyorum ben...Fenerle şampiyonluk yarışındayken...(fenerli değilim)

togius' Alıntı:
aktasankara' Alıntı:
ozgurel' Alıntı:
aktasankara' Alıntı:

hocam ilk yarı deplasmandaki karabük maçından önce taraftarımızın yaptığı yardımlara o mavi ateş denen çorbacılar bjk tezahüratı ile çok güzel bir şekilde yapılan iyiliği mundar ettiler. Sen meraklanma biz bu hafta karabükünde ipini bursada çekicez. Dostluktan anlamayana acımamak farz oldu.

Gerçek karabüksporluları tenzih ederim.

Hocam ne deseniz haklısınız, özellikle bu konuda...
Şu anda kurtulma mücadelesi verildiğinden herkes tek amaç etrafında birleşmiş durumda emin olun tribün 8JK yalakalarından seneye kesin olarak temizlenecek. Erol Ünlü başkanlığında (ki tekrar görevi kabul etti) eski kemik kadro yeniden işin başına geçiyor. İnş seneye ligde kalırsak ilk Bursa maçını içerde oynarız da burda affettiriz kendimizi

Cemal TANER' Alıntı:
Evet ben de Konyasporu 2.ligte iken daha çok severdim. Çocukluğum İzmirde geçti Konyasporumuz deplasmana Altay , KSK, Altınordu ( altınordu vardı amatöre düşmüştü bir ara şimdi nerde bilmiyorum) ile maç yapmaya gelince Alsancak stadını doldururduk. Baya da kalabalık olurduk hani :)
Bankasyada da bu sene o kadar cezalı olmasına maddi açıdan sıkıntı çekmesine rağmen Konyaspor iyi durumda.

Altınorduspor Türkiye Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup da mücadele ediyor.

BİZ KARŞIYAKA TARAFTARI OLARAK 1995 1996 SEZONU 1.LİGDEN DÜŞTÜK BUGÜNE KADAR DA ÇIKAMADIK MAZİMİZDE NE KUPA VAR NE FİNAL VAR AMA HER ZAMAN DEDİĞİMİZ GİBİ...

karsiyakali olmak ayricaliktir
karsiyakali olmak bas kaldirmaktir
karsiyakayi dusunup yasamaktir
karsiyakali olmak kiskanilmaktir

aci cekmektir
isyan etmektir
kosa kosa olumlere gitmek demektir
canindan cok sevmek demektir
karşıyakalı olmak deliliktir

birak elalem sampiyon olsun
eglensin cossun
sevine dursun
sen kupalari alamasan da
ne diyeyim karsiyaka'm canin sagolsun

yine gelecek o guzel gunler
gazci erollar, gode cengizler
sen o gunleri unuttursan da
karsiyaka'liyiz ya o bize yeter

SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK KARŞIYAKAM BİZ SENİ HİÇ TERKETMEDİK GEMİ BATARKEN ÖNCE FARELER KAÇAR YİNE YANINDA GERÇEK TARAFTAR ANKARAGÜCÜ İÇİNDE BÖYLE OLACAKTIR MUTLAKA...

10 yıl ligB'deydik, 4.lige(amatörün bir üstü) düşmeyi son haftalarda kurtardık en az 5-6 sene. Sonra 2 sene ligA'da..12 yıl süper lige çıkamadık. Aşk aşksa hiç bir şsey değişmez. Tatangalar'ın sloganını hep hatırlarım: SEVDANIN LİGİ OLMAZ.

Amaaaa, en büyük suç sizde kusura bakmayın. Melih Gökçek ve diğerlerinin kulağını çekemediniz, 100 yıllık klübü ne hale getirdiler.Arada biz de başta olmak üzere birçok takımla aranızı bozdunuz, olaylar yaşandı, onun yerine yönetiminizi sorgulasaydınız çok şey değişirdi.

amip33' Alıntı:
10 yıl ligB'deydik, 4.lige(amatörün bir üstü) düşmeyi son haftalarda kurtardık en az 5-6 sene. Sonra 2 sene ligA'da..12 yıl süper lige çıkamadık. Aşk aşksa hiç bir şsey değişmez. Tatangalar'ın sloganını hep hatırlarım: SEVDANIN LİGİ OLMAZ.

Amaaaa, en büyük suç sizde kusura bakmayın. Melih Gökçek ve diğerlerinin kulağını çekemediniz, 100 yıllık klübü ne hale getirdiler.Arada biz de başta olmak üzere birçok takımla aranızı bozdunuz, olaylar yaşandı, onun yerine yönetiminizi sorgulasaydınız çok şey değişirdi.

Hocam kulak çekme meraklıları yüzünden bu hale geldik işte...

Ben bu takımı tuttum tutalı yönetimlere sövülür tribünde bi taraftan da parası yenir maçlara bedava girilir.
Düştüysek bu çirkefler yüzünden düştük yine sebebi biziz bence kimsede suç aramamak lazım ama malum şahsın da hakkını yememek lazım 15 yıldır iyi sömürdü kuruttu takımı...

Geri