Takviye kurslarında görev alan varmı? (meslek dersleri)

Kodla Büyü

kaanrevan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu takviye kurslarında meslek derslerinin e okul sisteminde açılmadığını söyledi müdür yardımcımız. Acaba bu takviye kurslarında meslek derslerini listelere eklettiren arkadaşlar oldu mu?

Mevzuat "sıkıntı yok" diyor ama mevzuatı yazandan çok daha iyi bilen, adamların hangi kelimeyi ne niyetle yazdığını ondan daha iyi anlayabilen bazı niyet okuyucu idareciler "olmaz" diyor.

Biz?
Okul uzak olduğundan öğrenciler gelmemezlik yaparlar endişesinden açmaya yeltenmedik. Açık liseye devam

Yani "sistemde görünmüyor" aslında bir yalan mı onu araştırıyorum. Pek inanasımız gelmedi ama. Bakalım. O sistemin açık olduğu bir başka okul bulalım.

kaanrevan' Alıntı:
Yani "sistemde görünmüyor" aslında bir yalan mı onu araştırıyorum. Pek inanasımız gelmedi ama. Bakalım. O sistemin açık olduğu bir başka okul bulalım.
1. Yönetmelik gereği meslek derslerinden kurs açılmasına bir mani yok

2. yönetmeliği uygulayanlar buna rağmen meslek derslerini açılabilecek kurslar arasında düşünmemiş

3. "sistemde görünmüyor" bir yalan değil gerçek

4. Açılıp açılmayacağını okullar açılınca öğrenicez. Zira öğrencilerden yeterli başvuru gelirse ben öğrenci dilekçeleri ile kurs açmak için başvuru yapıcam.

öyle bir engel olmaması lazım biz istemedik ama şu an buradaki kız meslek kurslarını görebiliyorum ve grafik tasarım, iki boyutlu atölye vb gibi meslek dersleri listeye geliyor

BaRBaRYaN' Alıntı:
kaanrevan' Alıntı:
1. Yönetmelik gereği meslek derslerinden kurs açılmasına bir mani yok

2. yönetmeliği uygulayanlar buna rağmen meslek derslerini açılabilecek kurslar arasında düşünmemiş

3. "sistemde görünmüyor" bir yalan değil gerçek

4. Açılıp açılmayacağını okullar açılınca öğrenicez. Zira öğrencilerden yeterli başvuru gelirse ben öğrenci dilekçeleri ile kurs açmak için başvuru yapıcam.

Öğrenci dilekçelerini her halükarda verecek zaten değil mi hocam? Örneğin Web Tasarım ve Programlama için öğrenciler başvurdu istedi, peki sistemde bu ders görüntülenmiyorsa nasıl olacak? Bilginiz var mı?

Parhelion' Alıntı:
öyle bir engel olmaması lazım biz istemedik ama şu an buradaki kız meslek kurslarını görebiliyorum ve grafik tasarım, iki boyutlu atölye vb gibi meslek dersleri listeye geliyor
Bu dersler Kız Meslek Lisesi Grafik Dalı için mi hocam?

Geri