takviye kursu veren meslekçinin ek dersi

Kodla Büyü

pointer

Aktif Üye
arkadaşlar bu durum nasıl oluyor.

branş hocaları 40 saate kadar derse girebiliyor bu kurslar ile birlikte. bizde bir değişiklik var mı?

her durumda maksimum 29 saat mi yoksa takviye ile değişebiliyor mu

takviyeyle değimezmi 2 kat ama o da haftalık 40 saatmi meslekçiler için bilemiyorum sizin durum farklı olabilir

Kurs ismi destekleme kursu olmalı, Eba da bu kurslar için modül var içinde plan test vs. dokuman var, o yüzden meslekçiler için destekleme kursu adı altında (ki bu teog ve öss için hazırlık) kurs verilemiyor. Kurs adı destekleme olmadığından 2 kat ücret ödenemiyor.

meslekçiler dersleri için kurs açabiliyor. ikinci dönem web tasarım ve programlama açacağız. çünkü bizimle ilgili izin geldiğinde sistem kapanmış tı

klmno' Alıntı:
meslekçiler dersleri için kurs açabiliyor. ikinci dönem web tasarım ve programlama açacağız. çünkü bizimle ilgili izin geldiğinde sistem kapanmış tı
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz

ben telefonla müsteşarın sekreteri ile konuşmuştum sene başında, meslekçilerin yetiştirme kursu açma olayı iptal oldu hocam demişlerdi... ikinci dönem açacak arkadaş neye dayanarak açıyorsunuz bizi de bilgilendir açalım hocam

O Konuyla ilgili 21 aralık tarihi itibariyle yeni takvim açıklanacak ve olacak dediler. Bugün gidip sorduğumda toplantı olduğunu ve açılmayacağını söylediler. Yarın müsteşar yardımcısını arayacağım bakalım. Bir ilde olup bir ilde olmaması garip olur. Bu arada Diyarbakır'da çalışıyorum.

Internet' Alıntı:
aresbel3' Alıntı:
D.Bickici' Alıntı:
Meslek lisesi olup kurs açabilen var mı? Varsa nasıl bir yol izlediğini anlatabilir mi ?

???

var kardeşim autocad ve photoshop en çok istenenlerden.

Yazını görmediğim için 2. mesaj olacak kusura bakmayın. Halk eğitim kursu olarak değil de kardeşim, Yetiştirme ve destekleme kursu olarak açabilen var mı demiştim.

Geri