tam gün ortaokulda btr olanlar ANKET

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
okulda 30 saat mi kalıyorsunuz 35 saat mi? Mahsur görmezseniz ilinizi de yazar mısınız?
okulum seneye tam güne dönecekmiş de merak ettim.

2 gün lisede 12 saat kalıyorum kendi okulumda 3 gün derslerim 7. saate kadar (bazı dersler arasında boşluk var) olduğundan toplam toplamda 33 saat kalıyorum
kendi okulumda da bir nevi BTR yaparak iki okulu da idare ediyorum. Çok dert etmiyorum fazladan duruyorum diye.

Ben Lisedeyim hocam ve programımda 30 saat görünüyor.. Bu da sabah 08.00-13.30 arası demek oluyor..

geçen yıl 30 saat kalıyodum ama bu yıl tereddüt edilen hususlar yazısından dolayı 35 saat kalıyorum

aysmn' Alıntı:
geçen yıl 30 saat kalıyodum ama bu yıl tereddüt edilen hususlar yazısından dolayı 35 saat kalıyorum

hala bu konu tartışılıyor öğrenci okulda olduğu sürece okuldayız arkadaşlar. saat yok

kbaltaci' Alıntı:
hocam ders varsa okulda olmamız lazım. 30, 35, 40 ne ise artık.
Ne yani 45 saat ders varsa 45 saat durup 30 saat duran kişiyle aynı ekdersi mi alacaksın..? Ne biçim bir mantık bu yaa.. :x

goodielife' Alıntı:
Eğitim Öğretim süresi boyunca okuldayım. Öğrencilerle beraber girip beraber çıkıyorum...
aynen hocamın dediği gibi 5 ve 6. sınıflar 7 saat ders yaptığı için eğitim öğretimin bitmesini bekliyorum.

35 saat kalıyorum...bingöldeyim...seçmeli dersleri öğle arasına koymuşlar...öğle arası da 1.5 saat olmuş...yani yine erken çıkıyoruz...14:30 da çıkış...

Geri