Tam gün tam yıl kapsamında kurslar. Yardım Lüften

Kodla Büyü

gurcal

Site Gezgini
Okulumuzda tam gün tam yıl kapsamında kurs açmak istiyoruz.Bilgisayar işletmenliği , Grafik ve Animasyon , Web Tasarımı ve programlama kurslarını daha önce vermiş arkadaşlar mevcut dökümanları paylaşabilirler mi ? Kursu ilk defa vereceğim ve megep modüllerini uygulamak sizce ne derece doğru olur ? İçerik biraz basit olmaz mı ? Tecrübeli meslektaşlarımın yorumlarını,yardımlarını ve paylaşımlarını bekliyorum.

daha önce çok paylaşıldı tekrar tekrar aynı dosyaları yüklüyoruz. sitede bir arama yapın lütfen.

gurcal' Alıntı:
Okulumuzda tam gün tam yıl kapsamında kurs açmak istiyoruz.Bilgisayar işletmenliği , Grafik ve Animasyon , Web Tasarımı ve programlama kurslarını daha önce vermiş arkadaşlar mevcut dökümanları paylaşabilirler mi ? Kursu ilk defa vereceğim ve megep modüllerini uygulamak sizce ne derece doğru olur ? İçerik biraz basit olmaz mı ? Tecrübeli meslektaşlarımın yorumlarını,yardımlarını ve paylaşımlarını bekliyorum.
..
ayrıca bu kurslar tam gün tam yıla girmez. HAZIRLAMA ve YETİŞTİRME KURSLARI YÖNETMELİĞİne tabidir. tam gün tam yıl yapmayan okullarda hatta ilk ve ortaokullarda bile açılabilir

ilgili dökümanlar forumda verildi.

ders notu kısmına gelince; öğrenci seviyesi ile alakalı bir durum. okulda ders olarak görmeyen veya ders olarak megep dökümanlarını gören ve bunları başaramayan bir kişiye kursta da bunları gösterebilirsiniz ama okulda bu derslerinde başarılı seviyesi yüksek kişiler için bu dökümanlar yetersiz kalabilir. Fikir vermesi açısından belirteyim ben üniversitenin MYO derslerinde bile zaman zaman bu dökümanları kullandım...

bu kursların derslerin isimlerine ait olması yetiştirme kursu anlamına gelmiyor. bu kurslar tam gün tam yıl kapsamında halka yönelik meslek kursu olarak açılıyor.

mygold' Alıntı:
bu kursların derslerin isimlerine ait olması yetiştirme kursu anlamına gelmiyor. bu kurslar tam gün tam yıl kapsamında halka yönelik meslek kursu olarak açılıyor.
bahsettiğinz kursalar HALK EĞİTİM vasıtasıyla açılabiliyor. birde bunun dışında okullar hayat bulsun projesinin içinde bu şekilde kurs açabiliyorsunuz.

2010 yılında bilgisayar işletmenliği kursunu tam gün tam yıl kapsamında açıp, isteyenlere vermiştik. Arkadaşım hala bu kursu vermektedir.
Tam gün, tam yıl kapsamında her türlü kursu verebilirsiniz. Tam gün tam yıl uygulaması dışındaki okullarda ise halk eğitim aracılığıyla verebiliyorsunuz.

Okulunuzda tam gün tam yıl uygulaması var ise okulda halk eğitimin açtığı kursları meslek kurslarının tümünü açabilirsiniz. biz açıyoruz. ben her sene 600-700 saatlik toplamda kurs veriyorum..

tayinci42' Alıntı:
daha önce çok paylaşıldı tekrar tekrar aynı dosyaları yüklüyoruz. sitede bir arama yapın lütfen.
Hocam foruma girer girmez yaptığım ilk iş araştırmaktı zaten ama konuyla alakalı bana yardımcı olacak bir başlığa rastlamadım muhtemelen gözümden kaçmıştır. Bulmama yardımcı olursan çok sevinirim.İlgine tekrar teşekkürler.

versace' Alıntı:
hocam benımkı sıstem bakım ısını gorurse kullan
Teşekkür ederim hocam muhakkak yardımı olacaktır.

Tam gün tam yıl kapsamında bir sorun yok kursu verebiliyorum arkadaşlar okulum sertifika vermeye yetkili ama nette bu kurslarla ilgili plan bulmakta zorluk çekiyorum.

gurcal' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
Hocam foruma girer girmez yaptığım ilk iş araştırmaktı zaten ama konuyla alakalı bana yardımcı olacak bir başlığa rastlamadım muhtemelen gözümden kaçmıştır. Bulmama yardımcı olursan çok sevinirim.İlgine tekrar teşekkürler.

versace' Alıntı:
hocam benımkı sıstem bakım ısını gorurse kullan
Teşekkür ederim hocam muhakkak yardımı olacaktır.

Tam gün tam yıl kapsamında bir sorun yok kursu verebiliyorum arkadaşlar okulum sertifika vermeye yetkili ama nette bu kurslarla ilgili plan bulmakta zorluk çekiyorum.

bilgisayar-kurslari-ile-ilgili-hersey-f120/

şurada bir çuval konu ve paylaşım var hocam nasıl bulamazsınız... tam olarak ne arıyorsunuz.

Geri