Tam gün tam yıl kursları

Kodla Büyü

badsector

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar meslek lisesinde çalışıyorum, bu güne kadar tam gün tam yıl onayından dolayı hafta sonları meslek kursları açabiliyorduk, ancak bugün kurs açmak istedik açamadık. Artık meslek liseleri kendileri kurs açamıyor mu, okula herhangi bir yazı gelmedi, tam gün tam yıl onayımız hala devam etmekte, bu konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır acaba?

Bizim okuldada aynı sorun oldu. Bir yazı gelmiş. Belge düzenleyemiyormuşuz artık bundan dolayıda halkeğitim üzerinden açılacakmış. Türkiye işte. yönetmelik kanun vb. aynen duruyor. yasal olarak açabilmek lazım. ancak saçma bir yazıyla yönetmelikleri hiçe sayıyorlar.

Hocam sıkıntı şu; halk eğitimle iş birliği şeklinde okulda kurs açabileceğiz de, bundan dolayı müdür tam gün tam yıldan dolayı ek ders alır mı, kendi okulumuzun müdür yardımcısı ek ders alır mı? Eğer ek ders alınmazsa kendi okulumuzda açma işi artık zor olur.

Son 3 senedir halk eğitim üzerinden her dönem bir tane açıyoruz. Elektrik ve mobilya bölümleri de bazen açıyor.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meslek liseleri kendi müdürlükleri üzerinden kurs açabilirler ancak HEM ler gibi Hayatboyuna ait modül üzerinden yapılması gerekmektedir. Okul Hayat boyu modülüne kendisini yazı ile işletmeli ve alacakları şifre ile modül üzerinden kurs açabilirler. Ancak şu unutulmamalıdır ki bu modül eski uygulamaları kabul etmez. Devamsızlıklar günü birlik girilmeli notlar sınav günü girilmeli kurs onayları modül üzerinden alınmalı gibi birçok işlem var. İllaki okul üzerinden kurs açılacak diyorsanız modül kullanımını HEM lerden öğrenebilirsiniz.

jumangi' Alıntı:
Meslek liseleri kendi müdürlükleri üzerinden kurs açabilirler ancak HEM ler gibi Hayatboyuna ait modül üzerinden yapılması gerekmektedir. Okul Hayat boyu modülüne kendisini yazı ile işletmeli ve alacakları şifre ile modül üzerinden kurs açabilirler. Ancak şu unutulmamalıdır ki bu modül eski uygulamaları kabul etmez. Devamsızlıklar günü birlik girilmeli notlar sınav günü girilmeli kurs onayları modül üzerinden alınmalı gibi birçok işlem var. İllaki okul üzerinden kurs açılacak diyorsanız modül kullanımını HEM lerden öğrenebilirsiniz.

Hocam sizin dediğiniz gibi bu güne kadar zaten açıyorduk. Bu hafta içi tekrar kurs açmak istedik, kurs açma yetkiniz yoktur diye mesaj alıyoruz. Okula herhangi bir yazı gelmedi onayların iptal edildiğiyle alakalı olarak ancak kursu açamadık. Bu kurs açamama durumu şuan herkeste aynı mı o yüzden sordum. Yoksa şubat ayında zaten kurs açtık, şimdi açamadık.

Geri