Tam Gün Tam Yılla Kurs Açılamıyor mu?

Kodla Büyü

badsector

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuzda uzun yıllardır tam gün tam yıl uygulaması çerçevesince kaymakamlıktan onay alınarak bilgisayar kursları açıyorduk ama dün bi müfettiş bizim müdüre artık o durumun kalktığını tam gün tam yılla kurs açılamayacağını kursun sadece halk eğitim kanalıyla açılabileceğini söylemiş.

http://ankara.meb.gov.tr/detay.asp?detay=615&blm=b20 bu yazıya göre artık tam gün tam yılla kurs açılamıyormuş. Yazı Şubat 2012 biz o tarihten beri kaç tane kurs açtık verdiğimiz sertifikalar milli eğitim onayladı ancak bu duruma göre o sertifikalar geçersiz.

eet hocam kurs için halkeğitime müracaat edeceksiniz. uygun görülürse ilçe milli eğitim kanalı ile kursunuz açlılır. e yaygın sistemine girişinizi halkeğitim yapıyor

hocam biz yıllardır okul kaymakamlıktan onay alarak açıyorduk, şimdi de aktif kurs var. şimdi o kurslara ne olacak verdiğimiz sertifikalar ne olacak acaba?

Okula konuyla alakalı hiç yazı gelmedi. Yazı bakanlığın sitesinde sürekli siteyi mi takip edeceğiz, bir sürü yazı geliyor bu yazı neden gelmedi acaba?

Halk eğitim kanalı ile açmanız gerektiğini zaten müdürünüzün biliyor olması lazım.

halk' Alıntı:
Halk eğitim kanalı ile açmanız gerektiğini zaten müdürünüzün biliyor olması lazım.
..
+1
yıllardır sertifika verme yetkisi halk eğitim merkezlerinde zaten. bu yeni değilki... kurumlar kurs açabilir belki ama bu kurslara katılanlara sadece KATILI BELGESİ verebiliyordu sertifikayı ise sadece halk eğitim veriyordu.

Geri