Tanıdığınız işsiz bilgisayar mühendisi var mı?

Kodla Büyü
Tanıdığınız işsiz bilgisayar mühendisi var mı? Yeni mezun olabilir. Küçük bir iş var onu halledebilirse 15 gün sigortası yatacak. Yeni mezun olursa daha iyi olur onun adına diye düşünüyorum. Telefon numarasını bana özel mesajla gönderebilir misiniz? Kendisini de durumdan haberdar ederseniz biz aradığımızda iletişim problemi yaşanmaz. 1 kişi yeterlidir.

mutlaka işsiz olması şart mı? işi olan birisi olsa olmaz mı hocam. yan iş olarak yapabilir de belki.

tayinci42' Alıntı:
mutlaka işsiz olması şart mı? işi olan birisi olsa olmaz mı hocam. yan iş olarak yapabilir de belki.
hocam özel sektörde çalışıyorsa o da olabilir ama yeni mezun işsiz bir arkadaşın 15 gün sigortasının yatması açısından ona daha faydalı olur diye düşünmüştüm. bir komisyonda yer alacak işi kolay..

Hocam yazılacak bir program varsa gönderebilirsiniz bana işi. :)

İş ne işi hocam ? Programsa bende bakabilirim.Başka bir işse de yolla yaparız belki.

poet' Alıntı:
yok hocam program yazma işi değil mezuniyeti bilgisayar mühendisliği olması gerekiyor. İmzası da lazım

poet hocam, ben normalde bilgisayar mühendisiyim. Bilecik'e sizin oraya uğrayabilirim bu aralar. Çayı demle. :D

İmza derken tehlikeli bir durum olmasın da..

İstersen gerisini özelden konuşalım...

halk' Alıntı:
poet' Alıntı:
yok hocam program yazma işi değil mezuniyeti bilgisayar mühendisliği olması gerekiyor. İmzası da lazım

poet hocam, ben normalde bilgisayar mühendisiyim. Bilecik'e sizin oraya uğrayabilirim bu aralar. Çayı demle. :D

İmza derken tehlikeli bir durum olmasın da..

İstersen gerisini özelden konuşalım...

hocam sen çaya her zaman gel ayıp ettin ama devlet memuru olmaz sigorta açısında sıkıntı yaratır.

serkanaytekin' Alıntı:
Tanıdık varda sen işten bahsetmessen nasıl olacak ki?

hocam bir komisyonda yer alacak dedim zaten kişiyi bulursak kendisiyle konuşacağız

Geri