Tanımlanamayan ağ sorunum var acaba virüs mü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sinan36

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulda tahtalar da dahil olmak üzere birçok bilgisayayarda internete bağlanamama problemi yaşıyoruz. Norman_Malware_Cleaner,SpyHunter ile taradım bir tahtada çözüm oldu ama win7 bir pc de bir türlü işe yaramadı . Acilen yardımınıza ihtiyacım var. :cry:

Sinan Hocam aynı sorun bizde de var. Fiber internet daha verilmedi okulun adsl internetini sisteme verdiler. Sanırım o kadar bağlantıyı kaldıramadığı için bu sorun meydana geliyor. (Tabi bu benim tahminim) Bugün tahtaları internet vermeyip sadece idare, öğretmenler odası vb odaları çoklayıcıyla ayırmak istedim fakat odalardaki kablo numaralı ile sistem odasındaki kablo numaraları sanırım farklı. Bende eskiye döndüm. Fiber gelinceye kadar sanırım böyle devam edecek.

hocam virüs konusunda bilgim yok ama ip çakışmasıda yapabilir , ip vererek denediniz mi? modemler genelde 192.168.1.100 den başlıyo ip dağıtmaya sen 130 dan başlıyarak ip ver belki sorun çözülür.
.

muratur' Alıntı:
hocam virüs konusunda bilgim yok ama ip çakışmasıda yapabilir , ip vererek denediniz mi? modemler genelde 192.168.1.100 den başlıyo ip dağıtmaya sen 130 dan başlıyarak ip ver belki sorun çözülür.
.
teşekkürler hocam yarın deniyeceğim.

sinan36' Alıntı:
muratur' Alıntı:
.
teşekkürler hocam yarın deniyeceğim.
Denedim ama sonuç aynı.
İlginç olan bağlantı özelliklerinde gelen var ama giden 0 (yok)

Geri