TARAF GAZETESİYLE GÖRÜŞÜYORUM

Kodla Büyü

sitelerde

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocam bırak 3 gün sonra bunlar statükocu, ergenekoncu diye manşet yapar bizi bunlar. Sonra anlat anlatabilirsen.

Belgeleri nasıl ele geçirdiniz:
-Kendileri verdiler valla, biz bişi çalmadık.

bakanı düşürmek için mi belgeye ihtiyaç var :lol:

en büyük delilimiz alınterimiz ! sabahtan akşama kadar bilgisayarlarla kafayı yiyoruz gömleklerin yakaları ve kolları renk atıyor artık. bir kamera ayarlayalım videomuzu çeksin gün boyun yeterli :D

Başka gazete bulamadınız mı hocam??? (hiçbişey yapmamaktan iyidir evet ama şike soruşturmasına bağlayabilirler dikkatli ol :!: )

bakanımızın danışmanları 1 hafta bu forumu takip etsin yeter... Belgeye ne gerek... :lol:

basın' Alıntı:
MERHABA ARKADAŞLAR..
basın hamlemize kaldığımız yerden devam ediyoruz..
malum bakan değişti...bellli birşeyler olur..

sizlerden muhabir arkadaşlara neler göndereyim...(belgeli..)
bana buradan paylaşırsanız bende kendisine mail atayım...

kensine telefonda dilim döndüğünce anlattım...
hadi hayırlısı...

Forumda birlikte hazırlayıp gönderdiğimiz bir bildiri vardı. O bildiriyi kullanabilirsin değerli hocam. Linki bulursam buraya yapıştıracağım.

Hocam benim görüşüm bu:

Bir BT öğretmeni olarak Bakanlığın teknoloji adına her imkanı kullandığını düşünüyorum. e-okul, MEBBİS, tüm okullara ücretsiz internet gibi bir çok güzel uygulama var. En son F@tih projesi ile eğitimde teknoloji kullanımı başka ülkelerde benzeri olmayan bir şekilde artacak. Online eğitimlerden, tüm öğretmen ve öğrencilere e-posta dağıtımına kadar MEB'in teknoloji adına el atmadığı hiç bir konu kalmadı gibi. Bir çok gelişmiş ülke hala daha tam anlamıyla eğitimde bu teknolojik devrimleri yapamadı.

Türkiye'de bu devrim yapılmaya çalışılırken yük doğal olarak okullarda BT öğretmenlerinin omuzlarında kaldı. BT öğretmenleri okullarda teknisyen mi öğretmen mi bilişimden sorumlu rehber öğretmen mi bakanlığın kendisi ve hatta de biz dahil kimse bir şey bilmiyor.. Bırakın okulları bir çok köy ve ilçede BT öğretmenleri bütün devlet daireleri ve kaymakamlıkların teknik elemanı bazen de internet kafe denetleyicisidir. MEB'in Bilişim Teknolojisi öğretmenlerini yıllardır görmezden gelmesi ne yapacağını hala daha bilmemesi tam bir kara mizah bence. Tüm bu iş yüküne rağmen Bakanlıkça derslerimiz düşürüldüğü için BT öğretmenlerinin çoğu norm fazlası konumda okul okul gezmektedir. İşin içinde biri olarak çözüm bence çok basit: 1-BT öğretmeni ve BT Formatörü kavramlarını ayırmak ve isteğe bağlı bırakmak. 2- Her okula BT formatör kadrosu açmak 3- BT formatörlerinin özlük haklarını rehber öğretmenler örneğinde olduğu gibi düzenlemek. 4-Sadece BT öğretmeni olmak isteyenleri diğer öğretmenler gibi rahat bırakmak.

konuyu atatürke orduya bağlarsan manşet yaparlar :D taraf gazetesinden gelecek hayır hiç gelmesin.. hürriyet gazetesi okurum, zaman okurum, cumhuriyet okurum, evrensel okurum, akit okurum ama okumayacağım tek gazete taraf'tır.. gazete değil cia bülteni

Meb'in içinde Ergenekon benzeri bir yapılanma var: BT ÖĞRETMENLERİ :mrgreen:

Bt Öğretmenlerinin başına gelenlerin altından "Klavye Darbe Planı" çıktı. :mrgreen:

1980 referandumunda Hayır oyu veren babaları yüzünden 3 Böte'cinin başına gelmeyen kalmadı. :mrgreen:

edit: Konuyu açan hocamıza sonuna kadar destek veriyorum. Sadece ironi yapıyoruz malum gazetenin tavrı dolayısıyla, hocamıza gösterdiği hassasiyetten dolayı saygı duyuyorum.

Kutluyorum hocam sizi. :++: Mağduriyeti dile getirecek başka gazeteler varsa onlar da dile getirsin. Konuyu sulandırmaya hiç gerek yok.

amip33' Alıntı:

Bt Öğretmenlerinin başına gelenlerin altından "Klavye Darbe Planı" çıktı. :mrgreen:

1980 referandumunda Hayır oyu veren babaları yüzünden 3 Böte'cinin başına gelmeyen kalmadı. :mrgreen:

hocam yorumlarınıza bayıldım ve twitterda paylaştım :)

Paylaş paylaş, Ergenekonun 36.dalgasında seni de içeri alsınlarda görürsün paylaşmayı.. :mrgreen:

Hocamız bizim için birşeyler yapmaya çalışıyor, gayret sarfediyor, hangi gazete olduğu önemli değil önemli olan artık dayanılmaz hale gelen sorunlarımızı dile getirmek, dikkat çekmek, duymamakta ısrar edenlere bir daha duyurmak. Eleştirmek kolay tabi, siz de kendinizce doğru bildiğiniz, okuduğunuz, takip ettiğiniz gazetelerle, yayın organlarıyla görüşün, engel olan mı var?

@basın kardeşim senin çabalarından haberi olsa arkadaşların yada şu ana kadar ki yaptıklarından ve çözdüğün meselelerden...

İsim ayırmaksızın birçok gazetede haberlerimzi yayınlattın, ajanslarda çıkmasını sağladın, dergilerde çıktı, mesafeye bakmadan hep bizzat gidip kendin uğraştın, mail yazmak yerine en yükseğe bile bizzat ulaşmaya çalıştın, başbakan, cumhurbaşkanı vs...bazı konuların çözüme ulaşmasını da sağladın.
İnş. bu emekler boşa gitmez, Allah gücünü artırsın kardeş, yardımcı olabilecek bir konu olursa burdan yada telefonla görüşürüz.

Selamlar, kolaylıklar...

hocam ellerine sağlık senin gibi bu işler için uğraşan 10 kişi daha olsa belki daha fazla kişiyi haberdar edebilirdik durumdan..

hocam bırak hiç bizimle uğraştırma daha da beter olur. baksana Bakan bey 3 ayda neleri değiştirdi. özür durumunu değiştiriyo. il emrindekilere maaş vermicek. tüm öğretmenlere 8-5 mesaisi. haftasonları labların açık kalması. biz zaten berbat haldeyiz bi de bize takarsa bu işin içinden çıkılmaz. ondan sonra geceleri de okuldaki bilgisayarları beklettirir bize. hiç çekemem valla :?

xtasy' Alıntı:
Hocam benim görüşüm bu:

Bir BT öğretmeni olarak Bakanlığın teknoloji adına her imkanı kullandığını düşünüyorum. e-okul, MEBBİS, tüm okullara ücretsiz internet gibi bir çok güzel uygulama var. En son F@tih projesi ile eğitimde teknoloji kullanımı başka ülkelerde benzeri olmayan bir şekilde artacak. Online eğitimlerden, tüm öğretmen ve öğrencilere e-posta dağıtımına kadar MEB'in teknoloji adına el atmadığı hiç bir konu kalmadı gibi. Bir çok gelişmiş ülke hala daha tam anlamıyla eğitimde bu teknolojik devrimleri yapamadı.

Türkiye'de bu devrim yapılmaya çalışılırken yük doğal olarak okullarda BT öğretmenlerinin omuzlarında kaldı. BT öğretmenleri okullarda teknisyen mi öğretmen mi bilişimden sorumlu rehber öğretmen mi bakanlığın kendisi ve hatta de biz dahil kimse bir şey bilmiyor.. Bırakın okulları bir çok köy ve ilçede BT öğretmenleri bütün devlet daireleri ve kaymakamlıkların teknik elemanı bazen de internet kafe denetleyicisidir. MEB'in Bilişim Teknolojisi öğretmenlerini yıllardır görmezden gelmesi ne yapacağını hala daha bilmemesi tam bir kara mizah bence. Tüm bu iş yüküne rağmen Bakanlıkça derslerimiz düşürüldüğü için BT öğretmenlerinin çoğu norm fazlası konumda okul okul gezmektedir. İşin içinde biri olarak çözüm bence çok basit: 1-BT öğretmeni ve BT Formatörü kavramlarını ayırmak ve isteğe bağlı bırakmak. 2- Her okula BT formatör kadrosu açmak 3- BT formatörlerinin özlük haklarını rehber öğretmenler örneğinde olduğu gibi düzenlemek. 4-Sadece BT öğretmeni olmak isteyenleri diğer öğretmenler gibi rahat bırakmak.
Bu okullara açılacak kadro sayısı okul öğrenci sayısına oranla olmalıdır. Çünkü fatih projesiyle her öğrencide bilgisayar olacak ve okulda tek öğretmen bunlarla baş edemez. Hocam bunu da madde olarak araya sıkıştır :)) istersen tabi istemezsen ben burda yazmış olayım :((

amip33' Alıntı:

edit: Konuyu açan hocamıza sonuna kadar destek veriyorum. Sadece ironi yapıyoruz malum gazetenin tavrı dolayısıyla, hocamıza gösterdiği hassasiyetten dolayı saygı duyuyorum.

hocam siz editör olmalıymışsınz. yaratıcılıkta sınır yok !!!

tebrik ediyorum cuk oturtmuşsunuz. :D

Geri