Tarayıcı sorunu??

Kodla Büyü

serdemir

Süper Üye
Süper Üye
Müdür odasında hp m1212nf çok fonksiyonlu lazer yazıcı var. yazıcının tarayıcı sürücüsü yüklenemiyor. Yükleme anında aşağıdaki dosyalara erişim sağlanamadı gibisinden bir hata veriyor.

3-4 kez kaldırıp yeniden kurdum. kurulumu kendi üzerindeki sürücülerden de yaptım, kendi sitesindeki sürücüsünden de yaptım olmadı.
sonuç itibariyle tara komutu verince
çıkıyor.
bu arada kendi üzerinden fotokopi yapabiliyor.
çözüm için fikri olan var mı?

Ekli dosyalar

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    6.2 KB · Görüntüleme: 734
  • Adsız.png
    Adsız.png
    29.6 KB · Görüntüleme: 734
Yazıcıdan yazı gönderince de gidiyor bu arada, sorun sadece bilgisayardan tarama yaptıramama?

Aygıt yöneticisindeki HP SCAN yazısına sağ tıklayıp Özellikler deyip Ayrıntılar sekmesinden Aygıt Örneği Yolu'nu kopyalayıp http://www.devid.info adresine yapıştırıp sürücüsünü kurmayı denediniz mi?

yasarsahbaz' Alıntı:
Aygıt yöneticisindeki HP SCAN yazısına sağ tıklayıp Özellikler deyip Ayrıntılar sekmesinden Aygıt Örneği Yolu'nu kopyalayıp http://www.devid.info adresine yapıştırıp sürücüsünü kurmayı denediniz mi?
Google da aratıp bir kaç siteye bakmıştım ama bu siteyi denemedim. birde burada bakayım.
Kablo uzunluğu etkilemez değil mi? sonuçta yazdırma işlemi yapabiliyorum.

Yazıcılardan ve aygıt yöneticisinden yazıcı kaldırılır kablosu çıkartılır.Hp nin orjinal sitesinden yazılımı indirilip yazıcı tekrar kurulabilir.Ayrıca yazıcının ,tarayıcı driveri, yazıcı driverından farklı olabilir.

atandım2014' Alıntı:
bazen driver pack bile bulabiliyor sürücüleri
bende driver solution pack 14 var o bulmadı.
Kara Kule 61' Alıntı:
Yazıcılardan ve aygıt yöneticisinden yazıcı kaldırılır kablosu çıkartılır.Hp nin orjinal sitesinden yazılımı indirilip yazıcı tekrar kurulabilir.Ayrıca yazıcının ,tarayıcı driveri, yazıcı driverından farklı olabilir.
onu da denedim olmadı. Hp resmi web sayfasında ayrı bir sürücü görünmüyor tarayıcı için.
bu arada farklı bir bilgisayarda da denedim aynı hatayı verdi.

Geri