tarayıcı sorunu

Kodla Büyü

asli_1185

Aktif Üye
arkadaşlar okulda benq scanner 7650T tarayıcı kullanıyorum. fakat dosyalarımı sadece resim olarak düzgün tarayabiliyorum. ben word yada pdf olarak taramak istiyorum. çok karıştırdığımda ---send to word excel---- buluyorum. worde gönderiyorum fakatsaçma sapan tarıyor. karışık, 1 sayfayı 10 a bölmüş, pek anlaşılmayan tarzda, herşey kayıyor.
kurulumda sorun yok bence comple kurduğumda da aynısı oluyor.
yardımcı olursanız sevinirim.

abby fine reader programını öneririm hocam. yazıları düzenlenebilir halde word belgesi olarak yada pdf olarak kaydediyor.

sanırım sorunumuz aynı. ben de formatör aylık raporlarını ilçeye yollicam ama ilçe görevlendirme yazımızda raporların pdf formatında gönderilmesini istedi. ne zamandr jpg yolluyorum ama artık utanmaya başladım. benm de okulda benq scanner 7650T tarayıcım var. bir bilen yardım edebilir mi acaba???

hallettim arkadaşlar adobe acrobatta jpg dosyasını açıp kaydeceğiz çok kolaymş neden daha önce farkedemedim :oops:

benim de hp photosmart c4600 adlı tarayıcı var..ama ben de jpeg olarak tarayabiliyorum sadece... word olarak yapamıyorum..ayarı yok..ne yapmalıyım??

eeeee' Alıntı:
benim de hp photosmart c4600 adlı tarayıcı var..ama ben de jpeg olarak tarayabiliyorum sadece... word olarak yapamıyorum..ayarı yok..ne yapmalıyım??
Hocam tarayıcınızın yanında gelen yazılımda word-excel-pdf aktarma seçenekleri olmayabilir.
Fine Reader programı ile belgeleri taratıp diğer formatlarda kaydedebilirsiniz

hocam bende adobe acrobat 9 pro kurulu. programı açıp istediğiniz dosyayı kolaylıkla çevirebilirsiniz

Geri