Tarayıcıda resimler görünmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acam42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

acam42

Site Gezgini
arkadaşlar css ile bir sayfa tasarımı yaptım. herşey güzel çalışıyordu. fakat sayfayı asp uzantısı ile kaydedip çalıştırdığımda tarayıcıda resimler görünmüyor.Dreamweaver da görünüyor. resimlerin yolu felan doğru. html olunca görünüyor asp olunca görünmüyor. farklı tarayıcılarda denedim olmuyor. neden olabilir acaba?

hangi browserda görünmüyor? ie7 ise birde firefox opera google chrome da deneyin

iis çalışıyor. farklı tarayıcılarda da aynı sorunu veriyor. anlamadım gitti. herşeyi kontrol ediyorum. fakat olmuyor

Hocam iyi akşamlar ...
Sanırım siz kısa yoldan uzantıyı değişmişsiniz ...
(index.html yi direkt index.asp olarak yani ) ...
şimdi şunu bir defa kontrol edelim asp sayfaları <%%> tag ları içerisinde mi?
aynı zamanda css ler deki kodlar asp de tag farkınadan dolayı dörünmüyor mu ?
Bir de sayfayı hazırlarken Dreamweaver falan kullandınız mı?
Sayfayı Dreamweaver da açalım sonra farklı kaydet olarak asp yapalım ...
tabi tagları da düzeltelim ...

Dreamweaverda açtım resimler görünüyor. ben sadece farklı kaydet deyip uzantıyı asp yapıyorum. Dreamweaverda herşey normal fakat tarayıcıda resimler görünmüyor. daha herhangi bir asp tag kullanmadım.

hocam ben de onu kasdetmiştim zaten biliyorsunuz asp html uzantıların tag ları farklı ondan dolayı kullandığını css yi eklediğiniz satırlar IIS de çalışması ve görünmesi için <%%> tagları kullanılmalı css ler o zaman algılanır sanırım ...
bir de eger asp taglarını kullanmayacaksanız ve dinamik site yapmayacaksanız neden eskisi gibi html yi kullanmıyorsunuz ...

hocam anlamadığım <%%> işaretlerinin css ile ilgisi nedir? asp taglarını kullanacağım fakat önce resimlerin görüntülenmesini sağlayayım sonra.

background resmin bende gayet duzgun bir biçimde gözüküyor herhangi bir problem yok hocam

tamam arkadaşlar sorunu çözdüm. herkese teşekkür ederim. Güvenlik sekmesindeki Launch IIS İşlem Hesabını Başlat diye bir hesap vardı onun izinlerini verdim. oldu.

BBNET
Geri