Tarayıcılarda reklam sorunu başladı 3 gündür..Yardım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baron38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

baron38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Tarayıcılarda reklam sorunu başladı 3 gündür. Bir çok virüs programını denedim çözüm olmadı. Sayfanın sol tarafında sütun halinde çıkıyor. Yardım edebilecek hocalarım var mı?

Ekle kaldırdan gereksiz programları kaldır, Malwarebytes indir tarat, tarayıcıların toolbars gibi gereksiz eklentilerini kaldır,
ccleanerla temizle en son da combofix işini fazlasıyla görecektir...

Gök_Tuğ' Alıntı:
Ekle kaldırdan gereksiz programları kaldır, Malwarebytes indir tarat, tarayıcıların toolbars gibi gereksiz eklentilerini kaldır,
ccleanerla temizle en son da combofix işini fazlasıyla görecektir...
Çözüm olmadı.... Hala sol sütunda Related Searches reklamları açılıyor..

Hocam eklentilerin tamamını kaldırmadınız öyleyse... Bütün tarayıcılardaki eklentilere göz atın... malwarebytesın ful sürümüyle yapın taramayı
seriali pm atıyorum... Aynı durumda olan birçok bilgisayarı bu yöntemle düzelttim... Birşeyleri eksik yapıyorsunuz...

Gök_Tuğ' Alıntı:
Hocam eklentilerin tamamını kaldırmadınız öyleyse... Bütün tarayıcılardaki eklentilere göz atın... malwarebytesın ful sürümüyle yapın taramayı
seriali pm atıyorum... Aynı durumda olan birçok bilgisayarı bu yöntemle düzelttim... Birşeyleri eksik yapıyorsunuz...
İlgin için çok teşekkür ederim. Tepem attı bilgisayarı yeniden kurdum. Program ve seri numaralarını yedekte tutacam. Tekrar teşekkür ederim..

Geri