Tarih bölümü neden kapatılmamalı ise BÖTE'de o yüzden kapatı

Kodla Büyü

yakopasa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben gazi üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. Dün meb bu yıl alacağı öğretmen kadro sayılarını yayınlamıştı ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği için herhangi bir sayı belirtilmemişti. Bugün bizim yüksek lisans hocalarından biri ile bu konuyu baya bir tartıştık. O hocalarımız daha önce talim terbiye kurulu ve MEB'deki yöneticilerle görüşmüşler bu durumu. Bizim hocalara sormuşlar işte BÖTE neden kapatılmamalı. Bir kaç tanesi bir sürü makale yazıp götürmüşler bu kişilere ama en güzel cevabı bizim Sami hoca vermiş; soruyu soran yönetici üniversitede tarih bölümü hocasıymış sonra talim terbiyeye geçmiş yönetici olarak. Sami hoca demiş ki peki şimdi bende size soruyorum Tarih bölümü neden kapatılmamalı, tarih bölümü neden kapatılmamalı ise BÖTE'de o yüzden kapatılmamalı.

böyle devam edecekse bote kapatılsın, çocukların hayatıyla oynamanın lüzumu yok bu kadar çok bilişimden uzak dinozorun olduğu bir kurumda

böte kapatılmalı gençlerin geleceği de bizimki gibi olmasın. ben 2005 ten beri etrafıma "sakın bu bölümü yazmayın diyorum " çünkü bir yıl çalıştıktan sonra geleceğin berbat olduğunu gördüm.fazla aldırmıyorum.bence sizde fazla takmayın değerli arkadaşlar.

Geri